Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Openingstijden tijdens Corona

01-04-2020

Er geldt vooralsnog tot 28 april een verbod op contactberoepen waarbij geen anderhalve meter afstand kan worden gehouden. Daardoor moeten bijvoorbeeld kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, pedicures, nagelstudio’s, rijinstructeurs en tatoeëerders hun zaak sluiten.

Er wordt echter een uitzondering gemaakt voor de behandeling van (para)medische beroepen, mits daar een individuele medische indicatie voor bestaat en de beoefenaar alle hygiënevereisten kan naleven. Een cosmetisch arts is sinds 2019 erkend als officieel medisch specialisme.

Wij concluderen daarom dat we van het RIVM open mogen blijven.U bent dus welkom op onze lokaties te Nijmegen, Veldhoven, Sittard en Enschede.

Meer weten: Coronavirus? Dit is ons beleid

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen