Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is het Prostrolane?

Prostrolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. De Praktijk voor Injectables is de enige kliniek die met dit middel werkt in Nederland. Onze ervaringen zijn zeer goed. Het middel is niet pijnlijk en heeft een CE-markering.

Wat zijn de mogelijkheden met Prostrolane?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

95% van de cliënten geeft aan tevreden te zijn over de behandeling. Prostrolane zorgt ervoor dat het vet wordt afgescheiden van de vetcel. Dit proces duurt even. De resultaten zijn daarom pas zichtbaar na een maand.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Kaaklijn behandelen met Prostrolane

Prostrolane Inner B kan gebruikt worden om het vet te verminderen bij de kaaklijn. De Praktijk voor Injectables is de enige kliniek die met dit middel werkt in Nederland. Onze ervaringen zijn zeer goed. Het werkt met een speciaal soort eiwitcomplex waardoor de vetcel zelf vet gaat afgeven. Er is daarnaast ook sprake van een verstrakkend effect. Het middel is niet pijnlijken heeft een toegestane CE-markering. Prostolane Inner B heeft meerdere behandelingen nodig om het vet op te lossen maar doordat het de vetcellen niet kapot maakt kan het vet weer terugkeren.

Voordeel: Veilig en naar onze mening zeer effectief middel om ongewenste vetophopingen bij de kaaklijn te behandelen.
Nadeel: Het middel is onbekend, het vet kan na twee jaar weer terugkeren. Meerdere behandelingen zijn nodig.

Marionetlijnen behandelen met Prostrolane

Prostrolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. Het middel is geschikt voor marionetlijnen die door verzakt vet van het middelste gedeelte van het gezicht is gekomen. Doordat de vetcellen niet kapot worden gemaakt is de hersteltijd erg gunstig maar kan het vet op termijn wel weer terugkomen. Het effect houdt ongeveer 1 tot 2 jaar aan.

Voordeel: Diepe marionetlijnen door lokale vetophopingen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Mondhoeken behandelen met Prostrolane

Lokale vetophopingen kunnen soms de reden zijn dat een mondhoek een wat hangend aspect heeft. Prostrolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden aangesnoerd. Doordat de vetcellen niet kapot worden gemaakt is de hersteltijd erg gunstig maar kan het vet op termijn wel weer terugkomen. Het effect houdt ongeveer 1 tot 2 jaar aan.

Voordeel: Hangende mondhoeken kunnen soms door de behandeling van lokale vetophopingen goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Neuslippenplooi behandelen met Prostrolane

Een neuslippenplooi kan ook door lokale vetophopingen ontstaan. Prostrolane inner B is een relatief nieuw middel die door een speciaal soort eiwitcomplex ervoor kan zorgen dat vet wordt afgegeven door de vetcel en waarbij de huid ook wordt verstrakt doordat de elastine- en collageenvezels worden verstrakt. Het middel is geschikt voor neuslippenplooi die door verzakt vet van het middelste gedeelte van het gezicht is ontstaan. Doordat de vetcellen niet kapot worden gemaakt is de hersteltijd erg gunstig maar kan het vet op termijn wel weer terugkomen. Het effect houdt ongeveer 1 tot 2 jaar aan.

Voordeel: Diepe neuslippenplooien door lokale vetophopingen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan.
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Rimpels behandelen met Prostrolane

Vetoplossers kunnen geschikt zijn om bepaalde rimpels op te lossen omdat soms rimpels worden veroorzaakt door een lokale vetophoping in het gezicht. Het effect is afhankelijk van het middel 2 jaar tot een permanent effect.

Voordeel: Sommige rimpels door lokale vetophopingen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht moet toevoegen. Het effect is 2 jaar tot permanent.
Nadeel: Er zijn soms meerdere behandelen nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Is het veilig?

Prostrolane Inner B injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Prostrolane Inner B kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Relatief nieuw middel. Veel milder risicoprofiel dan Aqualix en Kybella.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

Voor en na foto Prostrolane Voor en na foto Prostrolane Voor en na foto Prostrolane

Voor en na foto Prostrolan

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Prostrolane Inner B duurt inclusief consult ongeveer een half uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

95% van de cliënten geeft aan tevreden te zijn over de behandeling. Prostrolane zorgt ervoor dat het vet wordt afgescheiden van de vetcel. Dit proces duurt even. De resultaten zijn daarom pas zichtbaar na een maand.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Laatste revisie datum: 03-06-2019 door arts J. Claassen. Volgende revisie datum: 03-06-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen