Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Lanluma V

Lanluma V is een collageenstimulerende filler op basis van poly-L-melkzuur (PLLA).
Het gaat hier om moleculen uit de familie van alfa hydroxyzuren die vergelijkbaar zijn met die van biologisch afbreekbaar hechtmateriaal.

Lanluma kenmerkt zich door een specifieke verdeling van korreltjes waar deze PLLA-microdeeltjes uit bestaan. De gebruikte formule voor deze filler en biostimulator is hiermee geschikt om zowel grotere gebieden als kaaklijn en kin te voorzien van volume en de huid tegelijkertijd van binnenuit te verbeteren.

Dankzij de stimulatie van collageen zie je naast direct resultaat, voortdurende zichtbare verbeteringen tot 6 maanden na de behandeling. Het effect van een behandeling met Lanluma houdt gemiddeld 2 jaar aan.Voor een jeugdige uitstraling zijn gebieden als het decolleté gebaat bij meer dan alleen volumeherstel. Een vaak beschadigde, slapper wordende huid dient voor dit doel eveneens aangepakt te worden.

Om dit doel te bereiken is een filler nodig die voor een glad resultaat zorgt, die zowel diepe rimpels als fijne lijntjes opvult en die zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijk ogende verdeling.Lanluma V zorgt voor extra volume waar nodig, corrigeert onregelmatigheden zoals putjes en littekens. Met Lanluma V kan de arts het gezicht contouren hetgeen resulteert in meer symmetrie en balans. Daarnaast verstrakt en verjongt deze filler de huid.


Wat zijn de mogelijkheden met Lanluma

De indicatiegebieden zijn:

 • Decolleté
 • Hals
 • Kaaklijn
 • Handen
 • Jukbeenderen
 • Marionetlijnen
 • Neuslippenplooi

Wat kun je verwachten van het resultaat?

De filler Lanluma V geeft een direct effect dat gemiddeld 2 aanhoudt. 
Bij ouderen of bij mensen bij wie de collageenvorming niet goed tot stand komt, kan het resultaat wat korter aanhouden.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

 

 


Decolleté met Lanluma V

Lanluma V vult zowel diepe lijnen en groeven als fijne lijntjes en andere onregelmatigheden op in het decolleté. Daarnaast herstelt het de beschadigde huid van binnenuit dankzij de aanmaak van collageen. Het eindresultaat is een gladdere, stevigere en jeugdige huid.

Voordeel: De filler kan veilig zowel oppervlakkig als dieper ingespoten worden door een ervaren cosmetisch arts.
Nadeel: Voor een optimaal effect kan een herhaling van een behandeling gewenst zijn.

 


Hals met Lanluma V

Lanluma V verstrakt en verjongt de huid in het gebied van de hals. Naast volumeverlies, pakt het de zogenoemde kalkoennek (loshangende huid met kleine onregelmatigheden) aan van binnenuit. 

Voordeel: De filler geeft stevigheid en een glad resultaat dat goed opvalt in dit gebied.
Nadeel: De filler kan enigszins voelbaar zijn na de behandeling in dit gebied. Dit komt nauwelijks voor en kan eenvoudig verholpen worden: het gebied vijf keer tweemaal daags na de behandeling masseren is voldoende.

 


Handen met Lanluma V

Wanneer handen volume en stevigheid verliezen zien ze er al snel oud uit. Lanluma V is met name ontwikkeld voor kleinere gebieden die om meer volume vragen. 

Voordeel: De filler verstrakt de slappe huid bij de handen waardoor botten en aderen minder zichtbaar worden hetgeen kenmerkend is bij jeugdige handen. Deze behandeling is niet pijnlijk.
Nadeel: Een enkele keer komt lichte zwelling voor in dit gebied na de behandeling.

 


Jukbeenderen met Lanluma V

Jukbeenderen worden succesvol behandeld met een middel dat op natuurlijke wijze kan contouren. Het verstrakkend effect van Lanluma V geeft een extra goed resultaat in dit gebied.

Voordeel: De filler geeft extra veel volume zonder onnatuurlijk effect in het gebied van de jukbeenderen.
Nadeel: Voor het meest natuurlijke effect en de juiste dosering van deze filler, met name in dit gebied, is een ervaren cosmetisch arts nodig.

 


Marionetlijnen met Lanluma V

Marionetlijnen opvullen resulteert bij een goed geplaatste en juiste dosering met Lanluma V direct voor een jeugdige en frisse blik.

Voordeel: In vergelijking met hyaluronzuren zoals Juvéderm is er minder product nodig om een goed effect te krijgen. De combinatie van volume en huidverbetering geeft een extra mooi effect.
Nadeel: In een aantal gevallen is het nodig ook de jukbeenderen of neuslippenplooi te behandelen om tot het gewenste effect te komen. Deze filler kan niet opgelost worden. Een juiste dosering in dit gebied is uiterst belangrijk omdat een teveel aan volume een minder mooi effect geeft op het onderste gedeelte van het gezicht.

 

Neuslippenplooi met Lanluma V

De neuslippenplooi valt meestal pas op wanneer er sprake is van een diepe, zichtbare plooi. Met name bij diepere plooien waar relatief veel volume ontbreekt is Lanluma V een juiste keuze.

Voordeel: Dankzij de unieke eigenschappen van Lanluma V wordt niet alleen het volumeprobleem opgelost maar is er ook het voordeel van een gladde afwerking. De combinatie van volume en huidverbetering geeft een extra mooi effect.
Nadeel: Voor minder diepe plooien zijn andere fillers, waarbij veerkracht een belangrijkere rol dan volume speelt bijvoorbeeld, beter geschikt.

Is het veilig?
Lanluma V injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. De filler kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Het is een natuurlijk product is dat volledig biologisch afbreekbaar is. Lanluma V heeft een CE-markering en voldoet daarmee aan de relevante Europese eisen voor medische hulpmiddelen.


Wat zijn de bijwerkingen?
Bijwerkingen met Lanluma V komen weinig voor. De meest voorkomende bijwerkingen zijn extra gevoeligheid, roodheid of blauwe plekken op de injectieplaats.


Wat zijn de risico’s?
Naast bovengenoemde bijwerkingen zijn er geen risico’s, mits de behandeling door een ervaren cosmetisch arts uitgevoerd wordt.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.


Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder voor- en nafoto’s van behandelingen met Lanluma V. 

 

Lanluma V

Lanluma V

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Lanluma V duurt inclusief consult ongeveer een half uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De filler Lanluma geeft een direct effect dat gemiddeld 24 maanden aanhoudt. Bij ouderen of bij mensen bij wie de collageenvorming niet goed tot stand komt, kan het resultaat wat korter aanhouden.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

 • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
 • Een eerlijk en professioneel advies
 • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
 • Gekwalificeerde artsen
 • Veilige middelen
 • Hygiënische behandelruimtes
 • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
 • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Laatste revisiedatum: 18 september 2021 door cosmetisch arts Rogier Meulenaar. Volgende revisiedatum: 18 december 2021.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen