Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is het middel?

Allergan is de fabrikant van verschillende lijnen met hyalonzuurfillers onder de merknaam Juvéderm. Elke lijn is speciaal ontwikkeld voor bepaalde problemen en/of gebieden. Bij Praktijk voor Injectables wordt er gewerkt met Volbella, Voluma, Volift en Volux. Deze A-merk fillers van Juvéderm zijn van hoge kwaliteit en zijn dan ook erg betrouwbaar.

Juvéderm Volux is een nieuwe filler die speciaal ontwikkeld is voor de onderkant van het gezicht. Wat deze filler anders maakt, is dat Juvéderm Volux zorgt voor een nóg scherpere kin en/of kaaklijn dan andere fillers. Dit komt door de dikkere structuur in vergelijking met concurrerende fillers.

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het resultaat zal direct te zien zijn en zal 18 tot 24 maanden aanhouden.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt:

Kaaklijn behandelen met Juvéderm Volux

Juvéderm Volux kan goed gebruikt worden om de kaaklijn te behandelen en zorgt voor mooie scherpe contouren. Deze filler is steviger dan andere fillers, wat zorgt voor een duidelijk resultaat.

Voordeel: Juvéderm Volux is vergeleken met andere fillers een stuk steviger, waardoor het een geweldig resultaat geeft. Het geeft meer projectie en is bovendien wat elastischer.
Nadeel: Er zijn weinig nadelen bij Juvéderm Volux. Het houdt ongeveer net zo lang aan als andere fillers. Verder is deze filler niet geschikt voor subtiele veranderingen en is het niet oppervlakkig te gebruiken.

Kin behandelen met Juvéderm Volux

Buiten de kaaklijn is Juvéderm Volux ook speciaal ontwikkeld voor het verscherpen van de kin. Juvéderm Volux is steviger dan andere fillers, wat zorgt voor een duidelijk resultaat.

Voordeel: Juvéderm Volux is vergeleken met andere fillers een stuk steviger, waardoor het een geweldig resultaat geeft. Het geeft meer projectie en is bovendien wat elastischer.
Nadeel: Er zijn weinig nadelen bij Juvéderm Volux. Het houdt ongeveer net zo lang aan als andere fillers. Verder is deze filler niet geschikt voor subtiele veranderingen en is het niet oppervlakkig te gebruiken.

Is Juvéderm Volux veilig?

Juvéderm Volux-injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Juvéderm Volux kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Het gebruik van Juvéderm Volux brengt geen risico’s met zich mee.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Je kunt blauwe plekken soms voorkomen door van tevoren Arnica druppels of -tabletten te slikken, die gewoon bij de drogist te verkrijgen zijn. Ook krijg je, indien nodig, een coolpack tegen de zwelling van ons mee.
Wanneer je nerveus bent, is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij begrijpt de spanning en kan je daarbij helpen. Ben je toch wel erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Om infecties tegen te gaan, is het belangrijk om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen crèmes of make-up te gebruiken. Wil je jezelf na de behandeling toch graag camoufleren? Je kunt bij ons een steriele en verzorgende camouflagecrème met Arnica kopen. Deze crème gaat bovendien zwellingen tegen en is volledig steriel.
Verder is het niet verstandig om de eerste 24 uur na de behandeling naar de sauna te gaan, infraroodbehandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.
Je kunt bij pijn of ongemak na de behandeling paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en ook is er mogelijkheid tot gratis parkeren.
Om je privacy te garanderen, zijn de locaties discreet gelegen. Het is handig om het telefoonnummer van de praktijk bij de hand te hebben, zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.
Al onze locaties, met uitzondering van Veldhoven, zijn rolstoeltoegankelijk.
Bij ons kun je contant of met pin betalen. Helaas is het niet mogelijk om met creditcard te betalen. Verder werken we samen met een speciaal kredietbureau indien je je behandeling in termijnen wilt betalen.
Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.
Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

kin juvederm volux voor- en nafoto

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaat onze ervaren arts met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Vaak is een behandeling direct mogelijk (met uitzondering van Plexr en PRP). De meeste behandelingen duren inclusief het consult ongeveer een half uur.
Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kunnen de blauwe plekken eventueel gecamoufleerd worden met een steriele, helende camouflagecrème. Bovendien wordt er ook advies gegeven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het resultaat van een behandeling met Juvéderm Volux is direct te zien en zal tot ongeveer 18 tot 24 maanden aanhouden.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.
Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.
Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Laatste revisie datum: 23-08-2019 door arts R. Meulenaar. Volgende revisie datum: 23-08-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen