Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Probleemzones

Sorteer video's op

Fronsrimpel goed te behandelen

Door de fronsrimpel lijkt het of je boos bent, terwijl je dat niet bent. Dokter Meulenaar vertelt je precies hoe één behandeling een groot verschil maakt. Voor meer informatie over…

Gummy Smile is eenvoudig te behandelen

Er is weinig nodig om de Gummy Smile te behandelen. Een kleine behandeling, met een goed resultaat. Dokter Meulenaar vertelt je precies hoe de behandeling gaat.

Handen hoeven niet de leeftijd te verraden

Veroudering van handen: je handen hoeven je leeftijd niet te verraden. Of het nu om onregelmatigheden gaat, volumeverlies of pigmentvlekjes.

Hangende mondhoeken: juiste analyse is belangrijk

Bij de behandeling van hangende mondhoeken hoort een juiste analyse. Daardoor verminderen ze sterk. Dokter Meulenaar vertelt waarom een goede kijk op het probleem onmisbaar is voor een mooi resultaat.

Hangende oogleden niet-chirurgisch behandelen

Heb je genoeg van de slappe huid boven en onder de ogen? De tevredenheid van onze niet-chirurgische behandelingen ligt erg hoog. Dokter Meulenaar vertelt waarom de oogleden uitstekend niet-chirurgisch te…

Hangende wenkbrauwen eenvoudig te behandelen

Hangende wenkbrauwen zijn beter te behandelen dan je denkt! Dokter Meulenaar vertelt over de tevredenheid, die er meestal al na één behandeling is.

Hoe kom je van hyperpigmentatie af?

Pigmentvlekken op decolleté, gezicht en handen zijn goed te behandelen. Dokter Meulenaar vertelt je dit, en wat je qua resultaat kunt verwachten. Op deze pagina kunt u alles nog eens…

Ingevallen slapen uitstekend te behandelen

Fillers voor ingevallen slapen, hierbij ligt de tevredenheid hoog. Resultaten zijn vrij langdurig. Dokter Meulenaar vertelt je precies hoe lang je resultaat blijft houden na behandeling.

Jukbeenderen eenvoudig te corrigeren

Jukbeenderen zijn goed te behandelen. Maar is er ook een maar? Dokter Meulenaar vertelt je dit precies, en waarom hij soms een proefbehandeling prefereert.

Kaalheid behandelen

Kaalheid is er in vele soorten. Het goede nieuws is dat het behandelbaar is. Het aantal behandelingen zal je meevallen. Wat je realistisch kunt verwachten legt dokter Meulenaar je precies…

Liplijntjes: 1 behandeling maakt groot verschil

Misschien denk je: het is lastig en tijdrovend om van mijn rokerslijntjes af te komen. Is dat terecht? Dokter Meulenaar vertelt hoe één behandeling al verschil kan maken en waar…

Marionetlijnen, oplossing voor hamsterwangen

Marionetlijnen of hamsterwangen: ze zijn goed op te lossen. De tevredenheid over de behandeling(en)? Die is hoog! Dr. Meulenaar vertelt waarom een goed behandelplan niet kan ontbreken om een mooi…

Neuscorrectie zonder operatie

Je neus is een blikvanger, maar misschien stoor je je eraan. Door bijvoorbeeld assymetrie of een hoek in de neus. Dokter Meulenaar vertelt je precies hoe en wanneer je neus…

Neuslippenplooi uitstekend te behandelen

Een prominente neuslippenplooi kan stevig verminderd worden. Dokter Meulenaar vertelt waarom er vaak maar 1 behandeling nodig is.

Oudere hals verjongen

Vetoplossende behandelingen hebben een mooi effect. En ook voor halsrimpels zijn er oplossingen. Dokter Meulenaar vertelt je graag welke behandelingen veroudering van de hals duidelijk verminderen.

Overmatig zweten is goed te behandelen

Overmatig zweten geeft vervelende natte plekken. De resultaten met Azzalure zijn goed tot uitstekend. Dokter Meulenaar vertelt hoe lang het effect van een behandeling aanhoudt.

Rimpels zijn uitstekend te behandelen

Is het moeilijk om rimpels te verminderen? Dokter Meulenaar legt uit dat er veel behandelmogelijkheden zijn met uitstekende resultaten.

Strakkere kaaklijn, filler of draadlift?

Een strakkere kaaklijn kan op meerdere manieren. Wel moet je weten wat realiseerbaar is en wat niet. Dokter Meulenaar vertelt wat de beste keuzes zijn en waarom.

Traangoot en wallen: geen vermoeide blik meer

Ben je moe van je vermoeide blik? De traangoot en wallen zijn uitstekend te behandelen. Mensen zijn vaak perplex over het resultaat na één behandeling.

Uitstekende mogelijkheden voor kraaienpootjes

De huid rond de ogen is heel goed te behandelen. Er zijn meerdere manieren om kraaienpootjes te verminderen. Is één behandeling voldoende? Dokter Meulenaar vertelt je dit precies.

Verbetering van de kin

Een onder- of overontwikkelde kin zijn beide goed te behandelen. Dokter Meulenaar vertelt je hoe, en hoe lang het resultaat aanhoudt.

Verminder voorhoofdsrimpels met behoud van natuurlijke look

Minder voorhoofdsrimpels betekent een jeugdige look. Hierbij willen wel wel een onnatuurlijke glad resultaat vermijden. Dokter Meulenaar vertelt je precies waarom hij de natuurlijke look en de stand van de…

Veroudering van decolleté is goed aan te pakken

Verraadt je decolleté je leeftijd? Er zijn meerdere opties om je decolleté te verjongen. Bij veroudering van het decolleté spelen meerdere dingen. Dokter Meulenaar vertelt wat een verouderd decolleté kenmerkt,…

Vollere lippen, zonder onnatuurlijke look

Je wilt vollere lippen, maar graag dat ze er natuurlijk uitzien? Dr. Meulenaar vertelt waarom techniek belangrijk is om een onnatuurlijk resultaat te voorkomen.

Volume in wangen is makkelijk aan te vullen

Volumeverlies in wangen is een veelgehoorde klacht. Toch zijn ingevallen wangen eenvoudig te behandelen. Meestal is één behandeling voldoende.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen