Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is MaiLi?

MaiLi is een filler op basis van een nieuwe generatie hyaluronzuren, die zich kenmerkt door zijn veerkrachtige elasticiteit en langdurig effect.

Sinclair Pharma verkrijgt deze uiterst soepele en gladde gel door lange ketens van hyaluronzuur te gebruiken en Smart Spring Science-technologie te gebruiken. Daarnaast is er ook minder product nodig en blijft de filler langdurig zitten: gemiddeld 12 maanden.

MaiLi levert een zeer natuurlijk resultaat op dankzij zijn elasticiteit en uitstekende responsieve subtiliteit: de filler beweegt mee wanneer je spreekt, lacht of eet.

Het lichaam breekt deze gel in de loop der tijd volledig en op natuurlijke wijze af.


Wanneer de voorkeur bestaat om de meest natuurlijke gezichtsexpressie te behouden, is het raadzaam een filler te kiezen die niet alleen voor volume zorgt. De filler dient ook op het gebied van viscositeit en elasticiteit hoog te scoren. Wanneer een filler goede veerkrachtige eigenschappen heeft, zal deze goed integreren en niet of nauwelijks opvallen wanneer het gezicht beweegt.

MaiLi is specifiek gericht op het behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht. De unieke formule van MaiLi zorgt voor één van de meest veerkrachtige hyaluronzuren die er momenteel verkrijgbaar is. Praktijk voor Injectables heeft verschillende MaiLi-fillers uit de serie in huis; elk met hun eigen unieke eigenschappen. Dit betekent de juiste hoeveelheid volume, met de juiste kenmerken in elk gebied van het gezicht.

Wat zijn de mogelijkheden met MaiLi?


De indicatiegebieden zijn:

 • Lippen
 • Traangoten
 • Littekens
 • Neuslippenplooi
 • Marionetlijnen
 • Jukbeenderen
 • Kin
 • Kaaklijn

 

Wat kun je verwachten van het resultaat?

MaiLi geeft een direct effect dat gemiddeld 12 maanden of langer aanhoudt.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt:

 

Lippen met MaiLi

MaiLi geeft lippen volume en definitie. Het resultaat ziet en voelt zeer natuurlijk aan.

Voordeel: Deze filler blijft relatief lang zitten.
Nadeel: Het resultaat is, net als bij andere fillers op basis van hyaluronzuurfillers, tijdelijk.  door een onervaren arts kunnen blauwe plekken veroorzaken. Praktijk voor Injectables traint cosmetisch artsen specifiek op om dit te voorkomen.


Traangoten met MaiLi

MaiLi Precise vult de holten onder de ogen die zorgen voor een vermoeide en verouderde blik. Het resultaat is een frisse, uitgeslapen en jeugdige blik. De filler is niet zichtbaar dankzij het natuurlijke resultaat en specifieke eigenschappen van MaiLi Precise die rekening houdt met de delicate huid rond de ogen.

Voordeel: MaiLi Precise vult fijne lijntjes en rimpels op.
Nadeel: Net als bij alle fillers die men onder de ogen inbrengt, is de juiste hoeveelheid van belang voor een mooi resultaat. Ook met MaiLi kan een onervaren arts onbedoeld wallen creëren.


behandelen van littekens

Littekens met MaiLi

MaiLi verzacht littekens dankzij de unieke formule. Met deze gel mag je daarnaast een glad en netjes afgewerkte huid verwachten.

Voordeel: In de meeste gevallen pakt MaiLi ook putjes en andere onregelmatigheden aan.
Nadeel: Bij dieperliggende huidproblemen kan de huidtherapeut of cosmetisch arts een aanvullende of alternatieve behandeling aanraden. 

 

Neuslippenplooi met MaiLi Define

Omdat MaiLi uitermate goed meebeweegt met het gezicht is deze filler, en met name MaiLi Define, zeer geschikt voor de neuslippenplooi. Het is vaak in dit gebied dat een filler zichtbaar is, wanneer deze niet de juiste eigenschappen heeft.

Voordeel: De filler blijft langdurig zitten en neemt lijntjes en rimpels mee.
Nadeel: Volume alleen is in sommige gevallen onvoldoende om tot een glad resultaat te komen. Bijvoorbeeld wanneer een diepe neuslippenplooi die door een teveel aan huid of vet wordt veroorzaakt. De cosmetisch arts of huidtherapeut heeft hier goede alternatieven voor en adviseert hier eerlijk over. 

 

Marionetlijnen met MaiLi Define

Net als in het gebied van de neuslippenplooi, werkt MaiLi Define uitstekend in het gebied van waar de marionetlijnen zich bevinden: de verticale lijnen van de mondhoeken tot aan de onderkant van het gezicht. Extra volume in dit gebied dat goed meebeweegt tijdens het spreken of lachen zorgt in de meeste gevallen onmiddellijk voor een jonger uiterlijk.

Voordeel: MaiLi zorgt voor een gladde finish, hetgeen in dit gebied belangrijk is.
Nadeel: Volume alleen kan onvoldoende zijn wanneer marionetlijnen door een overschot aan huid of teveel vet wordt veroorzaakt. De cosmetisch arts of huidtherapeut heeft hier goede alternatieven voor en adviseert hier eerlijk over. 

 

Jukbeenderen met MaiLi Volume

MaiLi Volume is in staat het gezicht naar wens contouren met voldoende volume. De cosmetisch arts kan dit nauwkeurig doen met deze filler. Het resultaat is natuurlijk.

Voordeel: Er is relatief minder product nodig om tot een goed resultaat te komen met MaiLi Volume, dankzij de unieke formule.
Nadeel: MaiLi verjongt de huid niet van binnenuit. Wanneer de wens bestaat de kwaliteit van de huid tegelijkertijd te verbeteren, zijn hier goede aanvullende behandelingen. De arts of huidtherapeut geeft hier advies over.


Kin met MaiLi Extreme

MaiLi Extreme is bedoeld voor gebieden waarin er zeer veel volume nodig is. Denk aan het vormgeven van de kin. De creatie van een kin, mits gedaan door een kundige en ervaren arts met gedegen kennis van anatomie en esthetiek, kan het complete gezicht in balans brengen op deze manier.

Voordeel: Het natuurlijke resultaat houdt relatief lang aan. De integratie van de filler is zeer goed waardoor het niet zal opvallen dat er een filler is gebruikt,
Nadeel: Om het resultaat te behouden dient de arts deze behandeling uiteindelijk te herhalen. 

 

Kaaklijn met MaiLi Extreme

Net als bij de kin, is MaiLi Extreme een goede optie om een complete kaaklijn te creëren of modelleren. Een strakke, goed gedefinieerde kaaklijn geeft direct een jeugdige uitstraling. Het zorgt voor meer harmonie in het gezicht. Bij mannen zorgt een sterke kaaklijn voor een slanker en een uitgesproken mannelijke uitstraling.

Voordeel: Het natuurlijke resultaat houdt relatief lang aan. Het afbreken van de filler gebeurt op natuurlijke wijze en geleidelijk. Voor anderen valt dit niet op. Wanneer het resultaat na enige tijd toch niet helemaal naar wens is, lost de cosmetisch arts deze gel eenvoudig op met hyaluronidase.
Nadeel: Om het resultaat te behouden dient de arts deze behandeling uiteindelijk te herhalen. 

Is het veilig?

MaiLi-injecties zijn veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts. MaiLi heeft geen invloed heeft op de algemene gezondheid, ook niet bij langdurig gebruik

Alle MaiLi fillers hebben een CE-markering en voldoen dus aan de relevante Europese eisen voor medische hulpmiddelen.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen. Cosmetisch artsen van Praktijk voor Injectables beschikken over technieken en apparatuur waarmee zij blauwe plekken en zwellingen tot een minimum beperken.

Wat zijn de risico’s?

Behalve de genoemde bijwerkingen zijn er verder geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling met MailLi?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

 

Is de behandeling met MaiLi pijnlijk?

MaiLi bevat lidocaïne, een veilige stof met verdovende eigenschappen die de behandeling zo goed als pijnloos maakt.

Deze behandeling wordt daarom niet als pijnlijk ervaren. Uiteraard verschilt dit per persoon, iedereen beleeft namelijk een andere ervaring of is gevoeliger. Over het algemeen is de behandeling prima te doorstaan. Sommige zones, zoals bijvoorbeeld het voorhoofd of de neus kunnen iets gevoeliger zijn, vergeleken met andere delen van het gezicht. Mocht je het toch te gevoelig vinden, dan kunnen we daarnaast een verdovende crème gebruiken.

 

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infraroodbehandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kun je paracetamol innemen.

 

Welke praktische zaken moet ik nog meer weten?

 • Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.
 • De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.
 • Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.
 • Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.
 • Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Een consult met onze huidtherapeut en/of cosmetisch arts is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een voor- en na foto.

 

MaiLi Filler

bron: MaiLi

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling met MaiLi in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaat onze arts met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De meeste behandelingen duren inclusief het consult ongeveer een half uur.

Voor de behandeling maken we foto’s voor in je medisch dossier. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de huid voor te bereiden op de behandeling met (voorgeschreven) huidproducten. De huidtherapeut zal je hier tijdens het consult een persoonlijk advies over geven.

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kunnen de blauwe plekken eventueel gecamoufleerd worden met een steriele, helende camouflagecrème. Wij geven ook advies over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

 

Hoe lang duurt een behandeling met MaiLi?

Afhankelijk van de gewenste resultaten duurt een behandeling 30 tot 45 minuten per behandelgebied. Het resultaat zie je direct.

Wanneer zie ik het resultaat van deze behandeling en hoe lang houdt dit aan?

De filler MaiLi geeft een direct effect dat minimaal 12 maanden aanhoudt.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

 • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
 • Een eerlijk en professioneel advies
 • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
 • Gekwalificeerde artsen en huidtherapeuten
 • Veilige middelen
 • Hygiënische behandelruimtes
 • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
 • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

 

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

 

Laatste revisiedatum: 21-09-2021 door Praktijk voor Injectables. Volgende revisiedatum: 18-12-2021.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen