Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Revanesse Contour

Revanesse Contour is een gel op basis van cross-linked hyaluronzuur. Cross-linked hyaluronzuur staat bekend om zijn souplesse en duurzaamheid.

Revanesse maakt gebruik van de Thixofix-kruisverbindingstechnologie. Deze zorgt voor een gemakkelijk te injecteren filler die goed modelleerbaar is en relatief lang blijft zitten. De gepatenteerde formule zorgt verder voor een zeer goede balans tussen volume en gladheid van de filler. Dit is onder meer te danken aan de unieke bolvormige deeltjes en hoge kwaliteit hyaluronzuur waar Revanesse Contour uit bestaat.

Binnen een tijdsbestek van 6 maanden tot 2 jaar breekt het lichaam deze hyaluronzuur filler op natuurlijke wijze af.

Voor het vormgeven van het gelaat, zoals de kaaklijn en de kin, is relatief veel volume nodig. Verder is het nodig dat de filler goed modelleerbaar is. Dit effect wordt bereikt door te kiezen voor een filler met een hoge viscositeit.

Revanesse Contour is speciaal ontwikkeld om het gezicht te contouren en modelleren. De viscositeit is uitstekend en het natuurlijke resultaat houdt lang aan. Symmetrie en balans worden hersteld, hetgeen zorgt voor een fraaier uiterlijk.


Wat zijn de mogelijkheden met Revanesse Contour?

De indicatiegebieden zijn:

 • Neus
 • Wenkbrauwen
 • Kaaklijn
 • Kin
 • Jukbeenderen
 • Neuslippenplooi


Wat kun je verwachten van het resultaat?

Revanesse Contour geeft een direct effect. Dit zal 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van hoe het lichaam reageert op de stof en het afbreken ervan. 

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

 

 

Neus met Revanesse Contour

Revanesse Contour is goed modelleerbaar, geeft volume en is daarom geschikt om de neus vorm te geven en te corrigeren waar nodig.

Voordeel: Het effect van de filler houdt in dit gebied relatief extra lang aan. Doorgaans is er minder activiteit zoals bij de huid rond de mond en lippen.
Nadeel: De filler kan niet oppervlakkig ingespoten worden en kan daarom enigszins voelbaar zijn. 

 

 

Wenkbrauwen met Revanesse Contour

Revanesse Contour is een goede filler om de wenkbrauwen te transformeren met volume en subtiele lifting. Het is geen vervanging van een (chirurgische) wenkbrauwlift.

Voordeel: De filler voorziet in langdurig in extra volume voor een frisse blik en heeft liftende eigenschappen. Direct en natuurlijk resultaat.
Nadeel: Revanesse lift subtiel. Voor wenkbrauwen die meer gelift dienen te worden zijn andere behandelingen meer geschikt. Verder kan het de botstructuur van de oogkas accentueren.

 


Kaaklijn met Revanesse Contour

De filler is zorgt voor volume, stevigheid en is goed te modelleren. Dit maakt Revanesse Contour zeer geschikt om de kaaklijn vorm te geven. De filler werkt 6 tot 24 maanden.

Voordeel: De filler is zo ontworpen dat zwelling minimaal is. Met name in dit gebied, waar zwelling en roodheid na een behandeling voorkomt, is dit een voordeel.
Nadeel: Om het effect te behouden dient de behandeling uiteindelijk herhaald te worden, net als bij andere fillers op basis van hyaluronzuur.

 

 

Kin met Revanesse Contour

Revanesse Contour geeft de kin op subtiele wijze vorm. De cosmetisch art kan de kin zodanig modelleren met deze filler dat het geheel van het gelaat meer in balans is. Hierdoor komen ook andere aspecten van het gezicht, zoals de neus beter tot hun recht. 

Voordeel: Het effect van de filler houdt relatief lang aan en de kans op zwelling is minimaal.
Nadeel: Om het effect te behouden dient de behandeling uiteindelijk herhaald te worden, net als bij andere fillers op basis van hyaluronzuur.

 

 

Jukbeenderen met Revanesse Contour

Revanesse Contour vult de jukbeenderen natuurlijk op en geeft het geheel een subtiele lift. De filler geeft direct direct resultaat. Ook kan eventuele asymmetrie in dit gebied mooi hersteld worden.

Voordeel: De filler kan, indien nodig, worden opgelost.
Nadeel: De filler kan niet oppervlakkig ingespoten worden. Als het doel is om tegelijkertijd ook de huid meer te verbeteren zijn andere behandelingen meer geschikt.

 

 

Neuslippenplooi met Revanesse Contour

Revanesse Contour is geschikt wanneer de neuslippenplooi diep is. De filler wordt dieper ingespoten en geeft direct resultaat.

Voordeel: De filler heeft extra volumevergrotende eigenschappen. Er is relatief minder product nodig om hetzelfde effect te verkrijgen als bij veel andere fillers op basis van hyaluronzuur. 
Nadeel: De filler heeft iets minder veerkrachtige eigenschappen. Bij minder diepe neuslippenplooien is meebewegen van de filler soms belangrijker dan volume. In dat geval zijn andere fillers of behandelingen meer geschikt. 

Is het veilig?
Revanesse Contour-injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Revanesse kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?
De meest voorkomende bijwerkingen blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?
Behalve de genoemde bijwerkingen zijn er verder geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.


Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

 • Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.
 • De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.
 • Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.
 • Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.
 • Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder voor- en nafoto’s van behandelingen met Revanesse Contour. 

 

Revanesse Contour

Revanesse Contour

Bron: Revanesse

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
(Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Revanesse Contour duurt inclusief consult ongeveer een half uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?
De filler Revanesse Contour  geeft een direct effect dat 6 tot 24 maanden aanhoudt.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

 • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
 • Een eerlijk en professioneel advies
 • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
 • Gekwalificeerde artsen
 • Veilige middelen
 • Hygiënische behandelruimtes
 • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
 • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

  Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Laatste revisiedatum: 03-06-2019 door cosmetisch arts Rogier Meulenaar. Volgende revisiedatum: 03-06-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen