Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Restylane?

Restylane is een kristalheldere gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd (bij sommige behandelingen wordt de gel gelijk onder de huid geïnjecteerd) om het volume van de huid te herstellen en de structuur te verbeteren. Het is gebaseerd op hyaluronzuur, dat sterk lijkt op het hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt. Het hyaluronzuur in Restylane is niet afkomstig van dieren wat betekent dat er geen huidtesten nodig zijn en dat er een minimaal risico is op allergie of overgevoelige reacties. Hyaluronzuur is van nature een zeer ingestabiliseerde substantie. Het komt voor in het hele menselijke lichaam en bij de meeste levende organismen. Het heeft verschillende functies, zoals het elastisch houden van de huid tot het smeerbaar houden van de aanhechtingen.

Hyaluronzuur bindt grote hoeveelheden water en dat is een uniek kenmerk van de NASHA producten. Restylane producten zijn puur en geven een langdurig resultaat. Dit wordt bereikt door zeer puur hyaluronzuur te gebruiken samen met het unieke stabilisatieproces ofwel de NASHA technologie. Het natuurlijke hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt, leeft slechts een aantal dagen. Daarom is het van groot belang hyaluronzuur te stabiliseren volgens de NASHA-technologie, die er voor zorgt dat het resultaat lang aanhoudt en dat de stof goed door het lichaam wordt opgenomen (biocomptabilieit). Het eindresultaat hiervan is Restylane – een veilig product dat goed door het lichaam wordt geaccepteerd met een langdurig esthetisch resultaat.

Wat zijn de mogelijkheden met Restylane?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het resultaat houdt ongeveer een jaar aan. Het is een van de oudste hyaluronzuren. Het product heeft zich meer dan bewezen in de loop der jaren.

Met Restylane kies je voor een schoonheidsbehandeling die natuurlijk en veilig is en bovendien aangepast wordt aan uw specifieke wensen. Restylane geeft een natuurlijk ogend resultaat en is gebaseerd op de unieke NASHA technologie dat inhoudt dat het hyaluronzuur in Restylane bijna identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur. Miljoenen mensen hebben al gebruik gemaakt van Restylane wat het maakt tot een van ’s werelds meest gebruikte injectables op basis van hyaluronzuur. Restylane biedt je een scala aan mogelijkheden – van het verfraaien van de lippen tot huidverjonging. die geheel aan uw individuele schoonheid tegemoet komen.

WAARVOOR WORDT RESTYLANE GEBRUIKT?

Restylane producten kunnen gebruikt worden om lijnen en rimpels in het gezicht te vervagen, om vollere lippen te creëren en gezichtscontouren als wangen opnieuw vorm te geven en de huid te verjongen. Onder andere de volgende gebieden kunnen met Restylane worden behandeld:

 1. Kraaienpootjes
 2. Traangootjes (vermoeide ogen)
 3. Wenkbrauwen
 4. Voorhoofdsrimpels
 5. Fronsrimpel
 6. Slapen
 7. Wangen
 8. Neus
 9. Mondhoeken
 10. Rokerslijntjes
 11. Neuslippenplooi
 12. Lachrimpels
 13. Liprand
 14. Lipvolume
 15. Kin
 16. Kaaklijn
 17. Gezichtsverjonging

Is het veilig?

Restylane injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Restylane kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Behalve de genoemde bijwerkingen zijn er verder geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

voor en na foto

Restylane voor- en nafoto

Voor en na foto restylane

voor en na foto

voor en na foto

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

VOOR DE BEHANDELING

Voordat er een spuit gezet wordt is het belangrijk dat de arts je medische geschiedenis doorneemt en dat hij al je vragen gaat beantwoorden. Net zoals bij elke behandeling met een filler, kan de behandeling oncomfortabel aanvoelen en met pijn gepaard gaan. Bespreek deze zorgen met je behandelend arts, omdat er effectieve manieren zijn om dit tegen te gaan.
Bijvoorbeeld:
• door een verdovende middel te injecteren in de huid.
• door een verdovende zalf te smeren 5 tot 10 minuten vóór de behandeling.
Een allergietest is niet noodzakelijk.

TIJDENS DE BEHANDELING

Het behandelgebied wordt schoongemaakt en er wordt in overleg pijnstilling gegeven. Het middel wordt geïnjecteerd in de huid met een dunne naald. Koeling kan gegeven worden na de behandeling (bijvoorbeeld met een icepack of met vochtige gazen) om het optreden van zwelling te verminderen of te voorkomen. De behandeling duurt meestal (exclusief consult) ongeveer een half uur.

NA DE BEHANDELING

De meeste patiënten kunnen direct hun normale activiteiten oppakken na de behandeling. Ongeveer 24 uur na de behandeling is de meeste zwelling en roodheid verdwenen. Wij adviseren een controle na 4 weken. Een paar dagen na de behandeling kan er wat zwelling optreden omdat het lichaam begint met de collageenproductie. Het kan soms nodig zijn dat de arts voor 1 dag medicijnen voorschrijft.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Laatste revisie datum: 03-06-2019 door arts J. Claassen. Volgende revisie datum: 03-06-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen