Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is het middel?

Juvéderm is een merk hyalonzuurfillers van de fabrikant Allergan. Ze hebben diverse lijnen die elk geschikt zijn voor andere problemen en gebieden. In onze praktijk werken we met de soorten Volbella, Volume, Volift en Volux. Juvéderm is een A-merk filler en is een van de bekendste fillers met hoge kwaliteit.
Juvéderm Volift is een filler die gemaakt is met een speciale technologie waarmee verschillende hyalonzuurdeeltjes zijn gecombineerd. Het resultaat van dit proces is een ultra-gladde gel die veilig en geschikt is voor diverse rimpels. Na het injecteren voel en zie je de gel niet zitten en geeft het een zeer natuurlijk resultaat. Juvéderm Volift wordt ingezet voor verbetering van de wangen, kin, het onderste gedeelte van het gezicht en de nasolabiale plooien. Het wordt ingezet voor de opvulling van diepe groeven.

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het resultaat zal direct te zien zijn en zal een jaar aanhouden.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Handen behandelen met Juvederm Volift

Voor lichte veroudering van de handen van je gebruik maken van een hyaluronzuur zoals die van het merk Juvéderm Volift. Hyalonzuren kunnen opgelost worden. Voor veel volume verlies kunnen hyalonzuren te weinig werken.

Voordeel: Hyaluronzuren kunnen weer opgelost worden
Nadeel: Voor veel volumeverlies zijn hyaluronzuren ongeschikt.

Lippen behandelen met Juvederm Volift

Juvéderm Volift kan gebruikt worden om de lippen op te vullen. Het geeft veel volume en brengt ook een liftend effect met zich mee. Juvéderm Volift is geschikt voor mensen die een wat dramatischer effect willen in hun lippen of die klagen dat lipfillers heel snel weggaan bij hun lippen doordat deze wat langer aanhoudt dan de gemiddelde lipfiller. Voor een subtiele opvulling van de lippen is het wat minder geschikt.

Voordeel: Direct zeer liftend effect op de lippen, houdt langer aan dan de gemiddelde lipfiller. Erg geschikt bij lippen waarbij de lippen wat meer naar binnen staan.
Nadeel: voor de meeste mensen werkt de filler niet subtiel genoeg. Het goed inspuiten van de filler vraagt de vaardigheid van een ervaren arts.

Marionetlijnen behandelen met Juvederm Volift

Juvéderm Volift kan gebruikt worden om de marionetlijnen te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar. Het is minder volume vergrotend dan Radiesse.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan in tegenstelling tot Radiesse soms erg veel Juvéderm Volift nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Neuslippenplooi behandelen met Juvederm Volift

Juvéderm Volift kan gebruikt worden om de neuslippenplooi te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar. Het is minder volumevergrotend dan Radiesse.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan in tegenstelling tot Radiesse soms erg veel Juvéderm Volift nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Voorhoofd behandelen met Juvederm Volift

Juvéderm Volift kan gebruikt worden om rimpels op het voorhoofd te behandelen. Het gaat hier vooral om de diepere rimpels. Daarnaast geeft het ook een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar. Gezien de hoeveelheid Juvéderm Volift kan de behandeling soms wat prijzig zijn.

Voordeel: Bij diepe rimpels zeer effectief en geeft ook een liftend effect.
Nadeel: Gezien de hoeveelheid Juvéderm Volift kan de behandeling soms wat prijzig zijn.

Wenkbrauwen behandelen met Juvederm Volift

Juvéderm Volift kan gebruikt worden om de wenkbrauwen wat te liften. De filler wordt onder de wenkbrauw ingespoten waardoor de wenkbrauw wat hoger komt te liggen. Gezien de hoeveelheid Juvéderm Volift kan de behandeling soms wat prijzig zijn.

Voordeel: Subtiel liftend effect
Nadeel: Gezien de hoeveelheid Juvéderm Volift kan de behandeling soms wat prijzig zijn.

Is Juvéderm Volift veilig?

Juvéderm Volift-injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Juvéderm Volift kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Bij het gebruik van Juvéderm Volift zijn geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.
Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.
De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infraroodbehandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.
Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is mogelijkheid tot gratis parkeren.
De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.
Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.
Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als je je behandeling in termijnen wilt betalen.
Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.
Een consult met dokter Meulenaar is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaat onze arts met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk (met uitzondering van Plexr en PRP). De meeste behandelingen duren inclusief het consult ongeveer een half uur.
Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kunnen de blauwe plekken eventueel gecamoufleerd worden met een steriele, helende camouflagecrème. Wij geven ook advies over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het resultaat van een behandeling met Juvéderm Volift is direct te zien en zal tot ongeveer een jaar aanhouden.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.
Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.
Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen