Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Hoe werkt de gespreide betaling?

Wij van Praktijk voor Injectables denken graag met je mee. Zo kunnen wij ons voorstellen dat er soms een wens is voor een behandeling, maar dat het budget op dat moment niet toereikend is. Om de behandelingen toch voor iedereen mogelijk te houden, bieden wij u de mogelijk tot gespreid betalen. Hiervoor werken wij samen met financieringsmaatschappij Van Lent & Partners.

Als je een gespreide betaling wenst, dan geef je dit bij ons aan. Wij sturen dan een mail naar Van Lent & Partners  met je gegevens (voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en hoogte van het bedrag). Zij nemen daarna contact met je op om de hoogte van de financiering en de looptijd van de betaling te bespreken en te bepalen.

Omdat je een betalingsverplichting aangaat, kan het zijn dat Van Lent & Partners de volgende informatie van je verwacht:

  • Een kopie van je arbeidsovereenkomst
  • Een kopie van je laatste loonstrook
  • Overzicht van uw woonlasten en andere kredieten

Daarnaast is het niet mogelijk om een gespreide betaling aan te vragen als je een negatieve BKR registratie hebt of als je andere betalingsverplichtingen voor een financiering nog niet hebt voldaan.

Let op, geld lenen kost geld. Over het geleende bedrag zal een rentepercentage berekend worden. Voor de voorwaarden kun je contact opnemen met Van Lent & Partners op 010 – 2888 111.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen