Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wij hebben nu de Vectra, waarbij je met behulp van een camera een 3D simulatie kunt maken van je gezicht. Hierdoor kun je vanuit alle gezichtsvelden direct op het beeldscherm zien wat een behandeling doet voor jouw gezicht.
De Vectra 3D is daarom dé uitvinding om het gezicht te creëren waar jij altijd van hebt gedroomd.

De nieuwste techniek en software zorgen ervoor dat de Vectra 3D gezichtsscan een driedimensionaal fotorealistisch beeld van jouw gezicht geeft. Dat maakt het een stuk eenvoudiger te beslissen of het resultaat van een behandeling of ingreep aan je verwachtingen voldoet.

 

Dokter Meulenaar of dokter Jelle Claassen maakt met deze nieuwe techniek een driedimensionale foto van je gezicht waardoor het mogelijk is om jouw gezicht vanuit ieder gezichtspunt te bekijken op symmetrie en onvolkomenheden. Zo kan een behandeling vooraf precies worden aangepast aan het gewenste eindresultaat.

 

  • We kunnen met speciale software van tevoren laten zien hoe het resultaat er na de behandeling uit ziet. Als je twijfelt over een behandeling, over het resultaat en of het resultaat er wel natuurlijk/ mooi uit zal zien, kun je op deze manier een weloverwogen beslissing nemen.
  • Met de face sculptor kunnen wij alle behandelingen in uw gezicht laten zien en het resultaat vanuit alle hoeken bekijken en vergelijken welke behandeling het beste voor je is
  • Mensen focussen zich vaak op (kleine) storende elementen in hun gezicht die er in het geheel eigenlijk niet toe doen. Met het maken van een realistische 3D foto kunnen we mensen hun eigen schoonheid laten inzien.
  • Met het maken van realistisch 3-D foto’s (zonder make-up/ bewerking/ filters/ zacht licht) is de veroudering goed te vervolgen waardoor je een realistischer beeld begint te krijgen van hou jouw gezicht ontwikkeld.
  • Het systeem maakt het ook mogelijk om te bepalen hoeveel volume nodig zal zijn om het resultaat te bereiken wat je voor ogen staat. Hierdoor is het mogelijk om vooraf precies te weten wat je moet betalen voor een bepaald resultaat.

 

 

 

Jelle en Rogier
Jelle en Rogier in de Praktijk te Nijmegen

Het team van de praktijk voor Injectables bestaat uit dokter Jelle Claessen en dokter Rogier Meulenaar. We geloven in de filosofie dat onze behandelingen moeten bijdragen aan dat jij tevreden bent over je uiterlijk. Met deze filosofie hebben we een uitstekende klanttevredenheid en een zeer goede reputatie in het vakgebied opgebouwd.

Dokter Meulenaar is in de laatste test van de consumentenbond uitgeroepen tot 1 van de 10 beste cosmetisch artsen van Nederland en we zijn 1 van de 11 officieel erkende opleidingsklinieken in Nederland voor de cosmetische geneeskunde.

Meestal brengen andere klinieken voor de analyse kosten in rekening. Deze lopen op tot 80 euro.

De Vectra 3D analyse is in de Praktijk voor Injectables helemaal gratis.

 

Vul dan het contact formulier in rechts op de pagina. Of neem contact op per telefoon via 085-4013678 of whatsapp 0640753390 Een consult is altijd vrijblijvend.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen