Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is het middel?

Juvéderm filler is een merk hyalonzuurfillers van de fabrikant Allergan. Ze hebben diverse lijnen die elk geschikt zijn voor andere problemen en gebieden. In onze praktijk werken we met de soorten Volbella, Volume, Volift en Volux. Juvéderm is een A-merk filler en is een van de bekendste fillers met hoge kwaliteit.
Juvéderm Voluma is een filler met liftende eigenschappen en is dikker van structuur. Deze filler is zeer geschikt voor het herstel van gezichtsvolume waaronder de wangen, jukbeenderen en kin. Juvéderm Voluma is een goed alternatief voor Radiesse. Radiesse zorgt voor volume door de aanmaak van collageen te stimuleren. Radiesse is een zeer goed middel, maar kan minder goed werken bij mensen die zelf minder goed collageen aan kunnen maken. Dat zijn vaak de wat oudere vrouwen of mannen.

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het resultaat zal direct te zien zijn en zal 18 maanden aanhouden.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Jukbeenderen behandelen met Juvéderm Voluma

Juvéderm Voluma kan goed gebruikt worden om de jukbeenderen te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is weer zacht en comfortabel inspuitbaar.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan soms erg veel Juvéderm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren, wat de behandeling prijzig kan maken.

Kaaklijn behandelen met Juvéderm Voluma

Juvéderm Voluma kan goed gebruikt worden om de kaaklijn te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan soms erg veel Juvederm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren, wat de behandeling prijzig kan maken.

Wangen behandelen met Juvéderm Voluma

Juvéderm Voluma kan goed gebruikt worden om de kaaklijn te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan soms erg veel Juvederm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren, wat de behandeling prijzig kan maken.

Is Juvéderm Voluma veilig?

Juvéderm Voluma-injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Juvéderm Voluma kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Bij het gebruik van Juvéderm Voluma zijn geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.
Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling met Juvéderm filler geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.
De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infraroodbehandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.
Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is mogelijkheid tot gratis parkeren.
De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.
Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.
Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als je je behandeling in termijnen wilt betalen.
Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.
Een consult met dokter Meulenaar is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaat onze arts met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk (met uitzondering van Plexr en PRP). De meeste behandelingen duren inclusief het consult ongeveer een half uur.
Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kunnen de blauwe plekken eventueel gecamoufleerd worden met een steriele, helende camouflagecrème. Wij geven ook advies over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het resultaat van een behandeling met Juvéderm Voluma is direct te zien en zal tot ongeveer 18 maanden aanhouden.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.
Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.
Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.\

Laatste revisie datum: 03-06-2019 door arts J. Claassen. Volgende revisie datum: 03-06-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen