Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Radiesse en revive

Radiesse en Revive Combineren: Innovatieve Huidverjonging

09-07-2024

In de esthetische geneeskunde zijn er voortdurend nieuwe technieken die de effectiviteit en resultaten van huidbehandelingen verbeteren. Een innovatieve aanpak is het combineren van hyperdiluted Radiesse met Belotero Revive. Deze combinatie biedt zowel volumevermeerdering als huidverbetering door de unieke eigenschappen van beide fillers te benutten. In deze blog bespreken we de voordelen, de procedure en de resultaten van deze gecombineerde behandeling.

Wat is Hyperdiluted Radiesse?

Radiesse is een dermale filler op basis van calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen. Wanneer Radiesse wordt verdund (hyperdiluted) met een oplossing zoals lidocaïne of fysiologisch zout, verliest het zijn volumevermeerderende eigenschappen en behoudt het voornamelijk zijn biostimulerende effecten. Dit betekent dat het de aanmaak van collageen en elastine stimuleert, wat resulteert in een verbeterde huidtextuur en stevigheid zonder extra volume toe te voegen.

Wat is Belotero Revive?

Belotero Revive is een hyaluronzuur (HA) gebaseerde filler gecombineerd met glycerol. Het is ontworpen om de huid te hydrateren, de textuur te verbeteren, fijne lijntjes te verminderen en roodheid te verminderen. De glycerol in Belotero Revive helpt de huid vocht vast te houden, wat bijdraagt aan een gladdere en stevigere huid.

Combinatiebehandeling: Hyperdiluted Radiesse en Belotero Revive

Voordelen

Collageenstimulatie en Hydratatie: Hyperdiluted Radiesse stimuleert de productie van collageen en elastine, terwijl Belotero Revive zorgt voor diepe hydratatie en verbetering van de huidtextuur.

Verbeterde Huidkwaliteit: Deze combinatie kan helpen bij het verminderen van huidverslapping, het verbeteren van de huidelasticiteit en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Synergetische Effecten: Door de fillers te combineren, kunnen zowel diepe als oppervlakkige huidproblemen tegelijkertijd worden aangepakt, wat resulteert in een algeheel verbeterde huidkwaliteit.

Procedure

Voorbereiding: De huid wordt gereinigd en een verdovende crème kan worden aangebracht om ongemak te minimaliseren.

Injectie van Hyperdiluted Radiesse en Belotero Revive: Radiesse wordt verdund samen met Belotero Revive geïnjecteerd in de huidlaag om collageenproductie te stimuleren.

Resultaten

Directe en Langdurige Verbeteringen: De combinatie van deze fillers biedt zowel onmiddellijke als langdurige voordelen. Radiesse zorgt voor een geleidelijke verbetering van de huidstructuur door collageenstimulatie, terwijl Belotero Revive direct zorgt voor hydratatie en een gladdere huid.

Natuurlijke Uitstraling: De resultaten zijn natuurlijk ogend, zonder overdreven volume, wat zorgt voor een subtiele verjonging van de huid.

Overwegingen

Individuele Behoeften: De behandeling moet worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van de patiënt.

Veiligheid: Beide fillers zijn goedgekeurd door de FDA en hebben een bewezen veiligheidsprofiel wanneer ze correct worden gebruikt.

Conclusie

Het gezamenlijk injecteren van hyperdiluted Radiesse en Belotero Revive biedt een uitgebreide aanpak voor huidverjonging. Deze combinatie maakt gebruik van de collageenstimulerende eigenschappen van Radiesse en de hydraterende voordelen van Belotero Revive, wat resulteert in een verbeterde huidkwaliteit en een natuurlijke, jeugdige uitstraling.

Overweeg je deze innovatieve combinatiebehandeling? Boek vandaag nog een consult bij een gekwalificeerde esthetische kliniek en ontdek hoe hyperdiluted Radiesse en Belotero Revive jouw huid een jeugdige en stralende uitstraling kunnen geven.


Meta Description:

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen