Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is het middel?

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt ‘bioremodeling’ genoemd. de huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Het grote voordeel van Profhilo is dat ze oppervlakkig werkt. Hierdoor wordt bobbelvorming voorkomen. Deze filler werkt hydraterend, waardoor niet alleen de rimpels maar ook de huid tussen de rimpels strak wordt getrokken. Dit geeft een mooie glow van de huid.

Wat zijn de mogelijkheden?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk wordt gezet, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 6 tot 8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Decolleté

Profhilo kan gebruikt worden oppervlakkige lijnen en plooien van het decolleté. Het effect houdt 1 tot 2 jaar aan. Profhilo is bedoeld voor een verjongend effect, dus zal deze filler zal niet geschikt zijn voor diepe lijnen en plooien.

Voordeel: het resultaat houdt tot wel 2 jaar aan.
Nadeel: niet geschikt voor diepe lijnen en plooien,

Hals

Profhilo kan gebruikt worden voor het verjongen van de hals. De huid gaat ook wat strakker zitten vanwege het hydraterende effect. Echter is het wel nodig vaker een behandeling te ondergaan voor een duidelijk resultaat.
Voordeel: Profhilo zorgt voor een natuurlijk verjongend effect.
Nadeel: het is nodig om vaker terug te keren voor een mooi resultaat.

Handen

Voor veroudering van de huid kan Profhilo prima gebruikt worden. Het zorgt voor een natuurlijk verjongend effect. Als er sprake is van veel volumeverlies is Profhilo niet zo goed.
Voordeel: zorgt voor een natuurlijk verjongend effect bij veroudering.
Nadeel: Bij veel volumeverlies is Profhilo minder geschikt.

Rimpels

Profhilo kan gebruikt worden voor het verminderen van oppervlakkige rimpels en lijnen. De huid zal weer jonger uitzien. Bij diepere rimpels en lijnen is profhilo minder geschikt, omdat het vooral geschikt is voor het verminderen van veroudering.
Voordeel: het geeft een natuurlijk verjongend effect.
Nadeel: Profhilo is minder geschikt voor diepere rimpels en lijnen.

Is Profhilo veilig?

Profhilo injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Profhilo kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Bij het gebruik van Profhilo zijn geen risico’s.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.
Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.
De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infraroodbehandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.
Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.
De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.
Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.
Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.
Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.
Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

Profhilo voor- en nafoto

Profhilo voor- en nafoto

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat een behandeling met Profhilo in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaat onze arts met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De meeste behandelingen duren inclusief het consult ongeveer een half uur.
Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kunnen de blauwe plekken eventueel gecamoufleerd worden met een steriele, helende camouflagecrème. Wij geven ook advies over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Afhankelijk van de indicatiestelling zijn de resultaten uitstekend.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.
Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.
Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Laatste revisie datum: 03-06-2019 door arts J. Claassen. Volgende revisie datum: 03-06-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen