Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is PRP?

PRP (platelet rich plasma) is gecentrifugeerd bloed wat rijk is aan bloedplaatjes. Dit is geschikt voor huidverbetering / verjonging van lichaam, gezicht en handen. Het voordeel van een PRP behandeling is dat het met lichaamseigen materiaal wordt gedaan. Allergische reacties of bijwerkingen treden daarom niet op.

Wat zijn de mogelijkheden met PRP?

PRP is met name geschikt voor huidverbetering van:

Je kunt een duidelijk effect zien op de kleur van de huid en de hyperpigmentatie.

Wat kun je verwachten van het resultaat?

De resultaten houden lang aan: vaak langer dan een jaar. Na gemiddeld 3 PRP behandelingen wordt het gewenste resultaat behaald.
PRP geeft een subtiel effect. Het werkt niet voor volledige opvulling van rimpels maar 90% van onze klanten is tevreden en ziet duidelijk effect.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Decolleté behandelen met PRP

De indicaties om Platelet Rich Plasma te gebruiken voor het verouderd decolleté zijn beginnende rimpels, ouderdomsvlekken en een doffe huid. Het grote voordeel is dat er alleen maar lichaamseigen stoffen worden gebruikt omdat Platelet Rich Plasma wordt gemaakt van je eigen bloed. Er zijn meerdere behandelingen nodig om een effect te zien.

Voordeel: Anti-aging met behulp van eigen lichaamsstoffen, zeer effectief als er een vale huid aanwezig is door bijvoorbeeld roken.
Nadeel: Meerdere behandelingen nodig, iets minder effectief voor rimpels.

Gezicht behandelen met PRP

De indicaties om Platelet Rich Plasma te gebruiken voor het gezicht zijn beginnende rimpels, ouderdomsvlekken en een doffe huid. Het grote voordeel is dat er alleen maar lichaamseigen stoffen worden gebruikt omdat Platelet Rich Plasma wordt gemaakt van je eigen bloed. Er zijn meerdere behandelingen nodig om een effect te zien.

Voordeel: Anti-aging met behulp van eigen lichaamsstoffen, zeer effectief als er een vale huid aanwezig is door bijvoorbeeld roken.
Nadeel: Meerdere behandelingen nodig, iets minder effectief voor rimpels.

Donkere kringen onder de ogen behandelen met PRP

Het grote voordeel is dat er alleen maar lichaamseigen stoffen worden gebruikt omdat platelet rich plasma wordt gemaakt van je eigen bloed. Het wordt ook wel de vampire facelift genoemd. Er zijn meerdere behandelingen nodig om een effect te zien.

Voordeel: Anti-aging met behulp van eigen lichaamsstoffen, zeer effectief als er een vale huid aanwezig is door bijvoorbeeld roken.
Nadeel: Meerdere behandelingen nodig, iets minder effectief voor rimpels.

Handen behandelen met PRP

Je kan ook gebruik maken van PRP om de huid van de handen te verbeteren. Met PRP maak je gebruik van de helende werking van je eigen bloed. De behandelde huid krijgt zijn kleur weer terug en PRP geeft ook verbetering op pigmentvlekken. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig.

Voordeel: Effectief voor huidverbetering met de kracht van je eigen bloed.
Nadeel: Werkt niet voor volumeverlies, er zijn meerdere behandelingen nodig.

Is het veilig?

Een PRP-behandeling is veilig als het wordt uitgevoerd door een ervaren arts. PRP kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

De risico’s zijn nagenoeg nihil.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

 

 

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met PRP duurt inclusief consult ongeveer een half uur tot een uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De resultaten houden lang aan: vaak langer dan een jaar. Na gemiddeld 3 PRP behandelingen wordt het gewenste resultaat behaald.
PRP geeft een subtiel effect. Het werkt niet voor volledige opvulling van rimpels maar 90% van onze klanten is tevreden en ziet duidelijk effect.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Meer informatie

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. We kunnen helaas niet geheel de medische juistheid hiervan garanderen. Deze tekst is dus ook niet een vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij een van onze artsen gebruikt.

Laatste revisie datum: 03-06-2019 door arts J. Claassen. Volgende revisie datum: 03-06-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen