Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Juvéderm?

Juvéderm is een merk hyaluronzuurfillers van de fabrikant Allergan. Ze hebben diverse lijnen die elk geschikt zijn voor andere problemen en gebieden. In onze praktijk werken we met de soorten Volbella, Voluma, Volift en Volux.

Juvéderm Voluma

Deze filler heeft liftende eigenschappen en is dikker van structuur. Voluma is een goed alternatief voor Radiesse. Dat middel zorgt voor volume door de aanmaak van collageen te stimuleren. Radiesse is een zeer goed middel, maar kan minder goed werken bij mensen die zelf minder goed collageen aan kunnen maken. Dat zijn vaak de wat oudere vrouwen of mannen.

Juvéderm Volbella

Dit middel is een goede filler voor gebieden die makkelijk zwellen tijdens of na de behandeling. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld de lippen. De filler Volbella geeft, in verhouding tot andere fillers in deze categorie, veel minder zwelling. De ‘downtime’ is daardoor een stuk lager wat erg prettig is bij sommige behandelgebieden.

Juvéderm Volift

Deze filler is gemaakt met een speciale technologie waarmee verschillende hyaluronzuur deeltjes zijn gecombineerd. Het resultaat van dit proces is een ultra-gladde gel die veilig en geschikt is voor diverse rimpels. Na het injecteren voel en zie je de gel niet zitten en geeft het een zeer natuurlijk resultaat.

Juvéderm Volux

Dit is de nieuwste filler van Allergan, die speciaal ontwikkelt is voor de kin en kaaklijn. Door de dikkere structuur zorgt deze filler voor een nog scherper resultaat, waardoor hij uitstekend is voor de onderkant van het gezicht.

Wat zijn de mogelijkheden van Juvéderm?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Het resultaat is direct te zien. Het effect voor Juvéderm Voluma en Volux zullen 18 tot 24 maanden aanhouden. Het effect voor Juvéderm Volift en Volbella zal ongeveer een jaar zijn.

Juvéderm fillers kunnen voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Hals behandelen met Juvéderm:

Juvéderm Voluma kan goed gebruikt worden om de ouder wordende hals te behandelen. De filler wordt met name gebruikt om via de kaaklijn de kalkoennek te behandelen. Het kan niet oppervlakkig worden gespoten en integreert iets minder met de huid. Bij oppervlakkig spuiten kan de filler iets voelbaar of zichtbaar zijn.

Voordeel: Juvéderm Voluma kan goed worden gebruikt tegen de ‘kalkoenennek’.
Nadeel: Bij erg loshangend vel kan soms erg veel Juvederm Voluma nodig zijn.

Handen behandelen met Juvéderm:

Voor lichte veroudering van de handen kan je gebruik maken van een hyaluronzuur zoals die van het merk Juvéderm Volift. Hyaluronzuren kunnen opgelost worden. Voor veel volumeverlies kunnen hyaluronzuren te weinig werken.

Voordeel: Hyaluronzuren kunnen weer opgelost worden
Nadeel: Voor veel volumeverlies zijn hyaluronzuren ongeschikt

Ingevallen slapen behandelen met Juvéderm:

Juvederm Volbella kan ook goed gebruikt worden om de slapen te behandelen en geeft een direct effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht inspuitbaar. Om de slapen goed te vullen kan men vrij veel Juvéderm Voluma nodig hebben.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden.
Nadeel: Er kan soms erg veel Juvederm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Jukbeenderen behandelen met Juvéderm:

Juvéderm Volbella is een speciaal soort hyaluronzuur en kan ook goed gebruikt worden om de slapen te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan soms erg veel Juvéderm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Kaaklijn behandelen met Juvéderm:

Juvéderm Voluma kan goed gebruikt worden om de kaaklijn te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan soms erg veel Juvederm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Lippen behandelen met Juvéderm:

Juvéderm Voluma, een speciaal soort hyaluronzuur met uitstekende liftende eigenschappen waardoor het vaak erg goed geschikt is voor mensen die een wat dramatischer effect willen in hun lippen of die klagen dat lipfillers heel snel weggaan bij hun lippen doordat het wat langer aanhoudt dan de gemiddelde lipfiller. Het middel is gemaakt om volumedefecten in het gezicht op te lossen dus het middel kan voor de meeste mensen een te extreem effect geven.

Voordeel: Direct zeer liftend effect op de lippen, houdt langer aan dan de gemiddelde hyaluronzuur. Erg geschikt bij lippen waarbij de lippen wat meer naar binnen staan.
Nadeel: Voor de meeste mensen werkt de filler niet subtiel genoeg. Het goed inspuiten van de filler vraagt de vaardigheid van een ervaren arts.

Juvéderm Volbella, een uitstekende filler die vooral uitblinkt door zijn mogelijkheid om goed uit te spreiden, heel zacht van structuur is en weinig vocht aantrekt. Hierdoor voel je Juvéderm Volbella nauwelijks. Het geeft een heel natuurlijk effect. Het middel is niet zo geschikt voor grotere lipvergrotingen en hij is ook niet heel erg liftend.

Voordeel: Deze filler is nauwelijks te voelen en integreert perfect met de textuur van de lippen. Geeft geen onregelmatigheden en blijft de vorm van de lippen volgen.
Nadeel: Niet geschikt voor grotere lipvergrotingen, heeft nauwelijks liftende eigenschappen, bij het inspuiten van meerdere cc’s kan de natuurlijke lipkrul wat kunnen vervagen.

Marionetlijnen behandelen met Juvéderm:

Juvéderm is een speciaal soort hyaluronzuur en kan ook goed gebruikt worden om de marionetlijnen te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar. Het is minder volumevergrotend dan Radiesse.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan in tegenstelling tot Radiesse soms erg veel Juvéderm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Mondhoeken behandelen met Juvéderm:

Juvéderm is een speciaal soort hyaluronzuur en kan ook goed gebruikt worden om de mondhoeken te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar. Het is minder volumevergrotend dan Radiesse.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties en kan gebruikt worden in het lipgebied.
Nadeel: Als er naast hangende mondhoeken ook sprake is van duidelijke marionetlijnen kan er veel Juvéderm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Neuslippenplooi behandelen met Juvéderm:

Juvéderm is een speciaal soort hyaluronzuur en kan ook goed gebruikt worden om de neuslippenplooi te behandelen en geeft ook bij kleine hoeveelheden direct een liftend effect. De filler kan bij problemen opgelost worden en is zeer zacht en comfortabel inspuitbaar. Het is minder volumevergrotend dan Radiesse.

Voordeel: Direct effect, bij problemen kan de filler direct opgelost worden. De behandeling geeft ook een goed effect op andere indicaties.
Nadeel: Er kan in tegenstelling tot Radiesse soms erg veel Juvederm Voluma nodig zijn om een goed effect te realiseren.

Traangoot en wallen behandelen met Juvéderm:

Juvéderm Voluma, een speciaal soort hyaluronzuur met uitstekende liftende eigenschappen waardoor het erg goed geschikt is om de wallen te liften. Het middel is gemaakt om volumedefecten in het gezicht op te lossen dus het middel kan soms bij het binnenste gedeelte van de wallen een te sterk effect geven.

Voordeel: Direct zeer liftend effect op de wallen, houdt langer aan dan de gemiddelde hyaluronzuur.
Nadeel: Voor de meeste mensen werkt de filler niet subtiel genoeg. Het goed inspuiten van de filler vraagt de vaardigheid van een ervaren arts. Bij dunne huid is de filler niet geschikt om de binnenkant van de wallen te behandelen.

Juvederm Volbella, een uitstekende filler die vooral uitblinkt door zijn mogelijkheid om goed uit te spreiden, heel zacht van structuur is en weinig vocht aantrekt. Hierdoor voel je Juvederm Volbella nauwelijks. Het geeft een heel natuurlijk effect. Het middel is niet zo geschikt voor diepere wallen en hij is ook niet heel erg liftend.

Voordeel: Deze filler is nauwelijks te voelen en integreert perfect met de textuur van de wallen. Geeft geen onregelmatigheden en blijft de vorm van de wallen volgen.
Nadeel: Niet geschikt voor groter volumedefecten van de wallen, heeft nauwelijks liftende eigenschappen.

Is Juvéderm veilig?

Juvéderm injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Juvéderm kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen van Juvéderm?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s van Juvéderm?

Risico’s zijn niet of nauwelijks aanwezig.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling met Juvéderm?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

juvederm volux voor- en nafoto

Juvéderm Volbella voor- en nafoto

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat de behandeling met Juvéderm in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Juvéderm duurt inclusief consult ongeveer een half uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het resultaat is direct te zien. Juvederm Voluma heeft een FDA-approval voor 2 jaar. De andere twee fillers hebben een FDA-approval van 1 jaar.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen