Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Silhouette Soft?

Bij threads worden er oplosbare draden van polymelkzuur ingebracht om de huid te liften. Van polymelkzuur wordt al ruim 50 jaar chirurgisch hechtdraad gemaakt. Natuurlijk zijn de draden van Silhouette Soft niet hetzelfde als chirurgisch hechtdraad. De draden van Silhouette Soft zijn voorzien van minuscule kegeltjes en knoopjes. Dit zorgt ervoor dat de draden na de behandeling goed blijven zitten en dat er collageen wordt aangemaakt rondom deze draden. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid. Een Silhouette Soft behandeling zit dus tussen injectables en een traditionele facelift in.

Wat zijn de mogelijkheden me Silhouette Soft?

De indicatiegebieden zijn:

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Direct na de behandeling ziet u al een subtiel liftend effect. Dit komt door de kegeltjes die zorgen voor een lichte spanning waardoor het gebied in het gezicht of de hals wordt gelift. In de weken daarna wordt dat effect nog versterkt.

Na de behandeling activeert het lichaam de cel vernieuwing in het weefsel en stimuleert het de aanmaak van collageen. Deze natuurlijke reactie vormt zich precies in de richting van de draad en bouwt een stevig collageennetwerk op. Terwijl de draad dus langzaam oplost in de maanden na de behandeling, blijft dit netwerk van collageen zijn verstevigende werking geven aan de huid. Het volume neemt toe en rimpels verminderen. Het resultaat is een natuurlijk ogende verjonging van het gelaat of hals.

Het effect is goed te beoordelen na drie tot vier maanden.

Het middel kan voor de volgende indicaties worden gebruikt.

Decolleté met Silhouette Soft

Met threads zoals PDO-threads kan huidverbetering van het decolleté worden doorgevoerd Het effect kan ongeveer 12 maanden aanhouden. Het wordt met name gebruikt voor huidverbetering en minder voor rimpels. Een nadeel kan zijn dat er relatief veel PDO-threads nodig zijn en soms de resultaten erg subtiel zijn.

Voordeel: Langdurige huidverbetering.
Nadeel: Veel threads nodig om resultaat te boeken.

Hals met Silhouette Soft

Silhouette Soft kan goed gebruikt worden om loshangend vel strakker te trekken. Het effect is meestal direct te zien en wordt door collageenvorming van de thread alleen nog meer versterkt. Silhouette soft houdt ongeveer 2 jaar aan. Bij erg veel loshangend vel of een te zware huid kunnen meerdere draden nodig zijn.

Voordeel: Loshangend vel kan zeer goed behandeld worden zonder dat je de kaaklijn moet versterken. Het effect houdt 2 jaar aan.
Nadeel: Soms meerdere draden nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Hangende oogleden met Silhouette Soft

In sommige gevallen kun je met Silhouette Soft ook de wenkbrauwen wat liften. Het effect houdt ongeveer 24 maanden aan. De effecten kunnen wisselend zijn. Soms zijn er meerdere draden nodig waardoor het vrij prijzig kan wezen

Voordeel: Behandeling met minimale downtime met een effect van 24 maanden.
Nadeel: Effect kan wisselend zijn. Behandeling kan prijzig zijn.

Jukbeenderen met Silhouette Soft

Silhouette Soft kan goed gebruikt worden om de lager hangende huid wat strakker te trekken en vet wat naar beneden is gezakt te herpositioneren. Het effect is meestal direct te zien en wordt door collageenvorming van de thread alleen nog meer versterkt. Silhouette soft houdt ongeveer 2 jaar aan. Bij erg verzakte jukbeenderen of een te zware huid kunnen meerdere draden nodig zijn.

Voordeel: Verzakte jukbeenderen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je de extra volume aan de jukbeenderen moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan.
Nadeel: Soms meerdere draden nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Kaaklijn met Silhouette Soft

Silhouette Soft kan goed gebruikt worden om de lager hangende huid van de kaaklijn wat strakker te trekken en vet wat naar beneden is gezakt te herpositioneren. Het effect is meestal direct te zien en wordt door collageenvorming van de thread alleen nog meer versterkt. Silhouette soft houdt ongeveer 2 jaar aan. Bij erg slappe kaaklijnen of een te zware huid kunnen meerdere draden nodig zijn.

Voordeel: Slappe kaaklijnen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan de kaaklijn moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan.
Nadeel: Soms meerdere draden nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Marionetlijnen met Silhouette Soft

Silhouette Soft kan goed gebruikt worden om de lager hangende huid wat strakker te trekken en vet wat naar beneden is gezakt te herpositioneren. Het effect is meestal direct te zien en wordt door collageenvorming van de thread alleen nog meer versterkt. Silhouette soft houdt ongeveer 2 jaar aan. Bij erg diepe marionetlijnen of een te zware huid kunnen meerdere draden nodig zijn.

Voordeel: Diepe marionetlijnen kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan de jukbeenderen moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan
Nadeel: Soms meerdere draden nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Mondhoeken met Silhouette Soft

Silhouette Soft kan goed gebruikt worden om de lager hangende huid wat strakker te trekken en vet wat naar beneden is gezakt te herpositioneren. Het effect is meestal direct te zien en wordt door collageenvorming van de thread alleen nog meer versterkt. Silhouette soft houdt ongeveer 2 jaar aan. Bij erg sterk hangende mondhoeken of een te zware huid kunnen meerdere draden nodig zijn.

Voordeel: sterk hangende mondhoeken kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan de jukbeenderen moet toevoegen. Het effect houdt 2 jaar aan.
Nadeel: Soms meerdere draden nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Neuslippenplooi met Silhouette Soft

Silhouette Soft kan goed gebruikt worden om de lager hangende huid wat strakker te trekken en vet wat naar beneden is gezakt te herpositioneren. Het effect is meestal direct te zien en wordt door collageenvorming van de thread alleen nog meer versterkt. Silhouette soft houdt ongeveer 2 jaar aan. Bij erg diepe neuslippenplooien of een te zware huid kunnen meerdere draden nodig zijn.

Voordeel: Diepe neuslippenplooien kunnen zeer goed behandeld worden zonder dat je extra volume aan het gezicht hoeft toe te voegen. Het effect houdt 2 jaar aan
Nadeel: Soms zijn meerdere draden nodig wat de behandeling vrij kostbaar kan maken.

Is het veilig?

Threads zijn veilig als ze worden geplaatst door een ervaren arts. Threads kunnen langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de bijwerkingen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s?

Er zijn geen risico’s, draden zijn in onze ervaring niet voelbaar. Wel moet de behandeling door ervaren arts worden uitgevoerd.

Welke voorbereidingen kan ik treffen voor de behandeling?

Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door vooraf aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn gewoon bij de drogist te verkrijgen. Indien nodig krijg je een coolpack van ons mee voor de zwelling.

Als je nerveus bent is het belangrijk om daar open en eerlijk met de arts over te praten. Hij kan je dan beter door de behandeling heen loodsen. Ben je erg nerveus? Neem dan even contact op met de praktijk.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Het is raadzaam om de eerste 6 tot 8 uur na de behandeling geen make-up of crèmes te gebruiken om infecties tegen te gaan. Vind je het toch fijn om direct na de behandeling jezelf te camoufleren? Wij verkopen ook een steriele camouflagecrème met arnica die verzorgend is, zwellingen tegengaat en volledig steriel is.

De eerste 24 uur na de behandeling is het verstandig om geen sauna te bezoeken, infrarood behandelingen te ondergaan, te sporten of overmatig alcohol te drinken.

Bij pijn of ongemak na behandeling kunt u paracetamol innemen.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

De locaties zijn discreet gelegen waardoor jouw privacy gegarandeerd is. Zorg dat je ons telefoonnummer bij de hand hebt zodat je ons bij problemen makkelijk kan bereiken.

Al onze locaties met uitzondering van Veldhoven zijn rolstoeltoegankelijk.

Je kan bij ons betalen per pin en contant. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij werken samen met een speciaal kredietbureau als jij jouw behandeling in termijnen wilt betalen.

Voor medische hulp na jouw behandeling zijn wij op 085-4013678, 24 uur per dag bereikbaar.

Een consult met onze artsen is gratis en vrijblijvend.

Om je een beeld te geven van resultaten die mogelijk zijn, vind je hieronder een aantal voor en na foto’s.

Silhouette soft voor- en nafoto Silhouette soft voor- en nafoto

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Hoe gaat een Silhouette Soft behandeling in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met threads duurt inclusief consult ongeveer een uur.

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Een Silhouette Soft behandeling zorgt voor een direct verstrakkend resultaat, maar het resultaat is pas optimaal na enkele weken. Het zorgt niet voor extra volume, maar zorgt voor een verstrakkend effect en een extra versteviging van de huid. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt ongeveer 1,5 tot 2 jaar aan. De tevredenheid van Silhouette Soft is hoog en is daarom bij ons de eerste keuze gezien de betrouwbaarheid en de goede resultaten die wij ermee behaald hebben.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Laatste revisie datum: 03-06-2019 door arts J. Claassen. Volgende revisie datum: 03-06-2020.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen