Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

Wat is Philart polynucleotiden skinboosters?

PhilArt is een geavanceerde injecteerbare gel op basis van langketenige polynucleotiden (PN). Deze polynucleotiden zijn van natuurlijke oorsprong en afkomstig van Europese zoetwatervissen. Het middel is ontwikkeld voor gebruik op het gezicht, de nek, het decolleté en de handen, en is geschikt voor zowel jonge als volwassen patiënten.

Wat zijn de mogelijkheden?

PhilArt biedt een breed scala aan toepassingen, waaronder huidverjonging, verbetering van de huidkwaliteit en hydratatie. Het kan ook worden gebruikt als basisbehandeling om betere resultaten te bereiken bij vervolgbehandelingen in de esthetische geneeskunde.

Wat kunt u verwachten van het resultaat?

De behandeling met PhilArt leidt tot een significante verbetering van de huidkwaliteit, waaronder verhoogde elasticiteit en hydratatie. Het stimuleert de lichaamseigen celregeneratie en bevordert de productie van nieuw collageen en elastische vezels.

Huidverjonging behandelen met PhilArt:

PhilArt is een injecteerbare gel die speciaal is ontwikkeld voor huidverjonging. De gel is geschikt voor gebruik op diverse gebieden, waaronder het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Het verbetert de huidkwaliteit door de elasticiteit en hydratatie te verhogen.
Voordeel: Biedt een veelzijdige behandeling voor verschillende gebieden en is geschikt voor zowel jonge als volwassen patiënten.
Nadeel: Mogelijke tijdelijke bijwerkingen zoals roodheid en een branderig gevoel.

Vermoeide Ogen behandelen met PhilArt Eye:

PhilArt Eye is een specifieke formule ontwikkeld voor de delicate huid rond de ogen. Het is ontworpen om vermoeide ogen te revitaliseren en de huidkwaliteit te verbeteren.
Voordeel: Gericht op een zeer specifiek probleemgebied met hoge effectiviteit.
Nadeel: Beperkt tot het gebied rond de ogen; niet geschikt voor andere huidgebieden.

Haarverdikking behandelen met PhilArt Hair :

PhilArt Hair is ontwikkeld om de hoofdhuid te revitaliseren en haarverdikking te bevorderen. Deze formule is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling.

Voordeel: Biedt een innovatieve oplossing voor haarverlies en dunner wordend haar.
Nadeel: Nog niet beschikbaar; verwacht eind Q1 2023.

Huidelasticiteit en Hydratatie verbeteren met PhilArt Next (Beschikbaar eind Q1 2023):

PhilArt Next is ontwikkeld om de huidelasticiteit en hydratatie te verbeteren. Deze geavanceerde formule is het resultaat van uitgebreide R&D en klinische studies.

Voordeel: Geavanceerde formule voor superieure resultaten in huidverzorging.
Nadeel: Nog niet beschikbaar; verwacht eind Q1 2023.

Is het veilig?

Ja, PhilArt heeft een bewezen veiligheids- en werkzaamheidsprofiel met een hoge tolerantie en een laag risico op bijwerkingen. De veiligheid wordt ondersteund door uitgebreide klinische gegevens en meer dan 100 gepubliceerde studies.

Wat zijn de bijwerkingen?

De bijwerkingen zijn minimaal en kunnen bestaan uit tijdelijke roodheid en een licht branderig gevoel na de injectie. Deze symptomen verdwijnen doorgaans binnen 12 uur.

Wat zijn de risico’s?

De risico’s zijn beperkt en eventuele ongewenste effecten zijn over het algemeen klein en van korte duur. Het is van belang om de nazorginstructies zorgvuldig op te volgen.

Welke voorbereidingen kan ik treffen?

Ons deskundige team zal u volledig informeren en voorbereiden op de behandeling, zodat u met vertrouwen het proces kunt doorlopen.

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Na de behandeling wordt aanbevolen om blootstelling aan direct zonlicht te vermijden en verzachtende crèmes te gebruiken om eventueel ongemak te minimaliseren.

Wat voor praktische zaken moet ik nog meer weten?

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde injectietechnieken en dunne naalden, zorgvuldig geselecteerd op basis van de behandelingsvereisten en het te behandelen gebied.

Foto’s komen

Hoe gaat de behandeling met Philart in zijn werk?

Na binnenkomst en ontvangst gaan onze artsen met jou het gesprek aan over wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is. Meestal is een behandeling direct mogelijk. De behandeling met Philart duurt inclusief consult ongeveer een half uur en er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig

Na de behandeling maakt de arts en/of de praktijkassistent de huid schoon en kan evt er ook wat camouflage van blauwe plekken geschieden met een speciale helende camouflagecrème. Indien gewenst kunnen we je ook een advies geven over hoe je het effect van de behandeling het beste kan behouden.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het effect van PhilArt kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals uw huidtype en leeftijd. Voor langdurige resultaten is het aan te raden om regelmatige opvolgbehandelingen te overwegen.

PhilArt kan als een basisbehandeling dienen om betere resultaten te bereiken bij vervolgbehandelingen. Het aantal benodigde behandelingen kan dus variëren, afhankelijk van uw specifieke behoeften en esthetische doelen.

Na een PhilArt-behandeling kunt u enige verbetering in de huidkwaliteit opmerken, zoals verhoogde elasticiteit en hydratatie. Verdere verbeteringen kunnen zich in de loop van de tijd ontwikkelen.

Wat kan ik verwachten van Praktijk voor Injectables?

Wij beloven jou:

  • Uitstekende medisch cosmetisch behandelingen
  • Een eerlijk en professioneel advies
  • Tijd en aandacht voor wat jij werkelijk wil
  • Gekwalificeerde artsen
  • Veilige middelen
  • Hygiënische behandelruimtes
  • Een vriendelijke, betrokken en ontspannen sfeer
  • Een eerlijke oplossing bij ontevredenheid

Om dit te garanderen zijn wij ISO-gecertificeerd en zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

We hebben zorg besteed om deze tekst voor jou te kunnen schrijven. Deze tekst is geen vervanging voor een medisch consult die bij ons gratis en vrijblijvend is.

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk dan kan je deze natuurlijk altijd stellen.

Als bron hebben wij de medische kennis van onze arts(en) gebruikt.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen