Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Alle draadlift behandelingen op een rij

29-02-2016

Wanneer je nog geen facelift wilt en injectables het gewenste resultaat niet (meer) geven, is een draadlift behandeling zeker een aanrader. Ook kan het een goede behandeling zijn voor iemand die (nog) geen fillers wilt gebruiken. Het zit tussen deze twee behandelingen in en het resultaat blijft een jaar tot enkele jaren zichtbaar. Dat is afhankelijk van de behandelkeuze. De Praktijk voor Injectables biedt drie soorten draadliften aan: PDO-threads, Happy Lift en Silhouette Soft.

Draadlift behandeling, we bieden 3 soorten

De draden voor deze behandelingen worden van hetzelfde materiaal gemaakt als chirurgisch hechtdraad. Men kwam erachter via klinisch onderzoek dat deze draadjes de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert. Deze drie stoffen zijn verantwoordelijk voor het handhaven van strakheid in de huid.

PDO-threads

PDO-threads

De draden voor deze behandeling komen in verschillende lengtes. De kortere werken bijvoorbeeld perfect rond de ogen. De langere PDO-threads zijn goed voor het liften van de kaaklijn. De gebieden die behandeld kunnen worden, zijn:
– Voorhoofd (voor de voorhoofdrimpels en de fronsrimpels)
– Jukbeenderen
– Wenkbrauwen
– Wangen
– Neuslippenplooi
– Kaaklijn
– Kin
– Hals
– Decolleté

De behandeling duurt meestal inclusief consult een uur. Direct na de behandeling kunnen de meeste patiënten hun dagelijkse activiteiten weer hervatten. De zwelling kan wat langer aanhouden. Ook kan de arts voor 1 dag medicijnen voorschrijven. Na ongeveer 6 à 8 maanden zijn de draden opgelost. Je hebt ongeveer 1 jaar plezier van de behandeling.

Deze behandeling is ook een aanrader als je geen botox wilt gebruiken. Het kan wel gecombineerd worden met botox of fillers om een nog beter resultaat te behalen. Dat is afhankelijk van jouw wensen. De cosmetisch arts zal tijdens het consult de kosten, de mogelijkheden en het resultaat met je bespreken.

Happy Lift indicaties

Happy Lift

Er zijn veel verschillende soorten Happy Lift behandelingen. Zo heb je Happy Lift Boca voor vollere lippen en om de liplijntjes te verminderen. Bij Happy Lift wordt er gebruik gemaakt van verschillende naalden en draden met minuscule weerhaakjes. Het is niet zo dat je de weerhaakjes voelt. Happy Lift werkt met verschillende technieken die zijn afgestemd op verschillende gebieden. Je hebt Ancorage voor het liften van de wangen en de jukbeenderen.

Er zijn nog meer verschillende soorten Happy Lift behandelingen. Hieronder een overzicht van de behandelingen met de gebieden die voor die behandeling geschikt zijn:
Happy Lift Boca: lippen
Happy Lift Free Floating: de jukbeenderen, de kaaklijn en kin
Happy Lift Acorage: Voor het gebied rondom de wang
Happy Lift Double Needle: de wenkbrauwen, de hals, de kaaklijn en kin
Happy Lift I-Needle: de hals
Happy Lift Meso Cogs: het gezicht, de armen, de handen, de hals, de buik, de binnenkant van het dijbeen en het decolleté

De behandeling duurt meestal inclusief consult ongeveer een uur. Direct na de behandeling kunnen de meeste patiënten hun dagelijkse activiteiten weer hervatten. De zwelling kan wat langer aanhouden. Ook kan de arts voor 1 dag medicijnen voorschrijven. Na ongeveer 8 maanden zijn de draden opgelost.

Het resultaat kan tot wel 5 jaar aanhouden. De behandeling kan een alternatief zijn voor injectables, maar kan ook zeker gecombineerd worden voor een nog beter resultaat. Dat is afhankelijk van jouw wensen. De cosmetisch arts zal tijdens het consult de kosten, de mogelijkheden en het resultaat met je bespreken.

silhouette soft

Silhouette Soft

Een Silhouette Soft draadlift gebruikt weer heel andere draden dan Happy Lift en PDO-threads. Hoewel het materiaal hetzelfde is, zitten er in deze draad hele kleine kegeltjes en knoopjes. Dit zorgt ervoor dat de draad heel goed op zijn plek blijft zitten en langzaam oplost. Ook bij deze behandeling maakt het lichaam collageen, hyaluronzuur en elastine aan rond de draden. Deze behandeling is uitermate geschikt voor:
– De hals
– De kaaklijn
– De jukbeenderen
– De wangen
– De kin.

Het is ook mogelijk om heel het gebied rondom de wangen aan te pakken of de kaaklijn en de hals bijvoorbeeld. Er zijn veel mogelijkheden met deze behandeling. Deze behandeling kan gecombineerd worden met botox of fillers om een nog beter resultaat te behalen. Dat is afhankelijk van jouw wensen. De cosmetisch arts zal tijdens het consult de kosten, de mogelijkheden en het resultaat met je bespreken.

Na de behandeling kun je wat last hebben van roodheid, zwelling een kleine bloeduitstorting of wat pijn. Dit gaat binnen enkele dagen over. De andere voorschriften voor de nabehandeling die bij deze behandeling horen, geeft de arts je mee. Het is bijvoorbeeld beter om na de behandeling op je rug te slapen de eerste paar weken.

Ook een tandheelkundige ingreep of gezichts- en schoonheidsbehandelingen moet je de eerste week achterwege laten. Maar verder kun je al je dagelijkse activiteiten weer direct na de behandeling oppakken. Als je alles opvolgt houdt het resultaat 1,5 tot 2 jaar aan.

MEER INFORMATIE

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie stel dan je vraag via onze contactpagina

VERDIEPING

Lees meer over PDO-threads

Lees meer over Happy Lift

Lees meer over huidverbeterende behandelingen

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen