Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Basisinformatie

WAT IS HAPPY LIFT I-NEEDLE?

De Happy Lift threads zijn draadjes die bestaan uit poly-lactic-caprolactone. Van deze bestanddelen wordt al ruim 50 jaar chirurgisch hechtdraad gemaakt. De Happy Lift threads zijn natuurlijk geen normaal hechtdraad zoals in ziekenhuizen wordt gebruikt. De draden van Happy Lift zijn zo gemaakt dat de threads langer aanwezig blijven en minder snel oplossen.

Een ander groot verschil is dat op de Happy Lift threads minuscule weerhaakjes zitten. Deze zijn zo klein dat u ze niet voelt en met het blote oog ook niet te zien zijn. Waarom dan deze haakjes? Nou, ze zorgen ervoor dat het weefsel in de hals optimaal worden ondersteund.

WAT DOET HAPPY LIFT I-NEEDLE?

Door Happy Lift i-needle wordt het weefsel in de hals ondersteund. Daarnaast zorgen de draden voor een liftend effect en laten diepe rimpels in deze gebieden verdwijnen. De hals wordt door deze behandeling gestroomlijnd. Patiënten die veel gewicht hebben verloren en daardoor relatief veel hangende huid hebben bij hun hals kunnen ook geholpen worden met de i-needle behandeling.

VERSCHIL MET ANDERE THREADS

In tegenstelling tot andere threads die een glad oppervlak hebben, hebben de Happy Lift threads minuscule weerhaakjes. De speciale vorm en hoek van deze haakjes zorgt dat de thread zich onderhuids beter kan vasthechten aan het weefsel en daar trekkracht kan geven. Hierdoor ontstaat een liftend effect. Deze haakjes zijn overigens te klein om te voelen en zijn niet zichtbaar.

WAARVOOR WORDT HAPPY LIFT I-NEEDLE GEBRUIKT?

I-needle wordt gebruikt om de hals te liften waardoor een onderkin en diepe rimpels sterk verminderd worden door het liftende effect van de threads.

I_Needle_1-behandelgebied

  1. Hals

IS HAPPY LIFT VEILIG?

De Happy Lift draden worden wereldwijd verkocht. Ze hebben een CE merk die de kwaliteit van het product garandeert. Het productieproces is volledig geautomatiseerd en de Happy Lift draden zijn door 90 verschillende ministeries en gezondheidsautoriteiten gecertificeerd. Voorbeelden hiervan zijn de TGA (Australië), ANVISA (Brazil), FDA (Thailand), KFDA (Korea), INVIMA (Colombia), SFDA (Saoedi Arabië), UAE (Koeweit en Dubai), FDA (Filipijnen), HPA (Singapore), etc.

WAT ZIJN DE BIJWERKINGEN VAN HAPPY LIFT I-NEEDLE?

De meest voorkomende plaatselijke bijwerkingen zijn hetzelfde als bij de andere injectables:
• Zwelling
• Kneuzing
• Roodheid
• Pijn
• Kleine bloeduitstorting
Deze vaak milde bijwerkingen verdwijnen meestal snel na de behandeling. Als deze bijwerkingen langer dan 7 dagen blijven bestaan, is het raadzaam om je behandelend arts te raadplegen.

WANNEER BENT JE EEN GESCHIKTE KANDIDAAT VOOR HAPPY LIFT I-NEEDLE?

De beste kandidaat voor de Happy Lift i-needle zijn zowel mannen en vrouwen tussen de 30 en 60 jaar die er jonger uit willen zien bij de hals zonder een chirurgische ingreep. Ook patiënten die veel gewicht zijn verloren en daardoor relatief veel hangende huid in de hals hebben, kunnen geholpen worden met deze behandeling.

SELECTEER JE ARTS ZORGVULDIG

Happy Lift threads mag alleen toegepast worden door een arts die de juiste training heeft gehad om threads te injecteren.

WAT MOET MIJN ARTS WETEN?

Vertel je behandelend arts of je medicijnen gebruikt die de stolling van bloed beïnvloeden. Denk daarbij aan NSAID’s, aspirine, bloedverdunners. Deze medicijnen kunnen ervoor zorgen dat je een verhoogd risico hebt op kneuzing of bloeding in het behandelende gebied. Vertel ook je arts of je ooit huidreacties hebt gehad zoals:

• Koortsblaren
• Cysten
• Herpes
• Puistjes
• Uitslag
• Infectie

Stel de behandeling met Happy Lift uit totdat deze reacties zijn verdwenen. Vertel ook je arts of je medicijnen inneemt die het immuun systeem beïnvloeden.

WAT KAN IK DOEN OM SNELLER TE HERSTELLEN VAN EEN BEHANDELING MET HAPPY LIFT I-NEEDLE?

Vermijd 24 uur na de behandeling:
• Heftige lichaamsbeweging
• Sterke blootstelling aan zonlicht of UV-licht (zonnenbank bijvoorbeeld)
• Sterke blootstelling aan warmte of koude
• Het nemen van aspirine of NSAID’s (een soort pijnstiller)
• Het drinken van alcohol

Blootstelling aan het bovenstaande kan voor tijdelijke roodheid, zwelling en jeuk zorgen op de plaats waar de draden zijn geplaatst. Wacht met laserbehandelingen, chemische peels of andere huidbehandelingen na een behandeling met Happy Lift. Het vergroot het risico dat je een reactie krijgt op de plaats van injecteren.

HOE KAN IK ERVOOR ZORGEN DAT IK EEN BETER RESULTAAT KRIJG VAN EEN BEHANDELING MET HAPPY LIFT I-NEEDLE?

Het uiteindelijke resultaat kan verbeterd worden door de aanwijzingen van de arts goed op te volgen. Een gezonde levensstijl komt de behandeling met Happy Lift ten goede.

WAT VERTEL IK AAN MIJN OMGEVING?

Het is verstandig om openheid te geven aan je familie dat je een behandeling met Happy Lift wilt ondergaan. Als je naaste familie niet weet dat je een behandeling hebt ondergaan, kunnen zij ongerust raken als je thuis komt met een blauwe plek.

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

Het resultaat van een behandeling met Happy Lift i-needle is direct te zien, maar het resultaat is optimaal na enkele weken.

De hoeveelheid Happy Lift threads die nodig is, is o.a. afhankelijk van:
• Hoe veel en welk effect je wilt bereiken
De hoeveelheid kan beter bepaald worden in een persoonlijk consult.

VOOR DE BEHANDELING

Voordat de behandeling begint is het belangrijk dat de arts je medische geschiedenis doorneemt en dat hij al je vragen gaat beantwoorden. De behandeling met Happy Lift threads is ingrijpender dan behandelingen met fillers. De arts zal je voldoende verdoven, zowel door een verdovend middel te injecteren in de huid als door een verdovende zalf te smeren vóór de behandeling. Een allergietest is niet noodzakelijk.

TIJDENS DE BEHANDELING

Het behandelgebied wordt schoongemaakt en de arts zal je, indien afgesproken, plaatselijk verdoven. De Happy Lift threads bevinden zich in zeer dunne, steriele naalden. De threads hebben aan elk uiteinde een rechte naald. Via deze naalden worden deze draadjes in de diepe huidlaag ingebracht in de hals.

I_Needle_1-behandeling

De threads zorgen ervoor dat de huid licht wordt strak getrokken en spieren iets meer ontspannen. Dit zorgt ervoor dat Happy Lift threads diepe rimpels verminderen en poriën zich vernauwen.

NA DE BEHANDELING

Koeling kan gegeven worden na de behandeling (bijvoorbeeld met een icepack of met vochtige gazen) om het optreden van zwelling te verminderen of te voorkomen. De behandeling duurt meestal (exclusief consult) ongeveer een uur.

De meeste patiënten kunnen direct hun normale activiteiten oppakken na de behandeling, maar de zwelling kan langer aanhouden dan bij andere injectables. Wij adviseren een controle na vier weken. Het kan soms nodig zijn dat de arts voor 1 dag medicijnen voorschrijft.

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je vragen hebt, twijfel dan niet om ze te stellen. Dat kan via onze contactpagina of stuur jouw vraag met een foto via Facebook Messenger. Dokter Meulenaar zal jouw vraag beantwoorden, een persoonlijk advies en/of een globale inschatting van de prijs geven.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel naar 085-4013678.  Een afspraak kan je maken in Nijmegen, Sittard, Enschede en Valkenswaard

Een consult met dr. Meulenaar is geheel vrijblijvend en GRATIS.

AANBIEDINGEN IN JE MAILBOX

Wekelijks hebben wij een aanbieding. Wil je deze ontvangen in mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen