Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Injectables

Injectables

26-06-2022

Injectables, wat zijn dat ook al weer?

Injectables heb je er in allerlei soorten en maten. Onder het begrip injectables vallen fillers en botox.

Hierbij zijn fillers bedoeld om de huid op gewenste plekken op te vullen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het opvullen van de lippen, traangoot of rimpels. Er zijn veel verschillende soorten fillers die geschikt zijn voor verschillende plekken, wensen en indicaties. Deze fillers hebben ook verschillende prijzen en duur van het resultaat.

Botox daarentegen is ontwikkeld om de spieren te ontspannen. Deze behandeling kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de frons- en voorhoofdsrimpels of de kraaienpootjes. Daarnaast wordt botox ook gebruikt worden voor het verhelpen van indicaties als een gummysmile, overmatig zweten of migraine.

Naast de standaard injectables, kunt u bij Praktijk voor Injectables ook andere behandeling laten uitvoeren door middel van injecties. Voorbeelden hiervan zijn de draadlift, plaatselijke vetoplossers en hyaluronidase voor het oplossen van fillers.

Welke injectable is het meeste geschikt voor mij?

Welke soort injectable het meest geschikt is voor u persoonlijk, kunt u zich het beste laten vertellen door onze arts. Aangezien elke injectable geschikt is voor een andere indicatie, wens of huidtype, krijgt u voorafgaand aan een behandeling altijd vrijblijvend advies. Voor dit advies kunt u een afspraak maken met onze arts voor een gratis en vrijblijvend consult. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zit u nergens aan vast.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u persoonlijk en wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met onze arts en laat je informeren. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 085-4013678.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Nadat u een consult heeft gehad met onze arts en precies weet welke injectable er gebruikt gaat worden, is het tijd voor de behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door middel van injecties met een dunne naald.

Een behandeling met injectables doet over het algemeen geen pijn. Botox wordt gezet met een extra dunne naald, waardoor dit nauwelijks gevoelig is. Bij een behandeling met fillers wordt altijd plaatselijk een verdovende crème gebruikt.

Hoe lang blijft het resultaat van injectables?

Het resultaat van fillers is direct zichtbaar. Echter kan er direct na de behandeling sprake zijn van lichte zwelling en blauwe plekjes. Het optimale resultaat is daarom pas zichtbaar na ongeveer twee weken. Na zes tot twaalf maanden worden de fillers langzaam door het lichaam afgebroken en wordt het resultaat minder zichtbaar. Het resultaat van botox is niet direct zichtbaar, dit komt omdat de spierontspanner even de tijd nodig heeft om zijn werk te gaan doen. Botox begint te werken na twee dagen, het optimale resultaat is te zien na maximaal twee weken. Het resultaat neemt geleidelijk af en blijft ongeveer drie tot zes maanden.

Nog vragen of benieuwd naar wat injectables voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen