Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Untitled design

Fillers in Nijmegen, Sittard en Enschede

14-06-2022

Wat zijn fillers?

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof.

Het doel van een fillerbehandeling is om de huid volume te geven waar gewenst. Een behandeling met fillers kan dus gebruikt worden om rimpels op te vullen, volume in verslapte huid te herstellen of volume te creëren waar dat u dat zelf mooi vindt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de lippen, jukbeenderen of kaaklijn.

Fillers zijn er in veel verschillende soorten. Welke soort het meest geschikt is, is afhankelijk van uw huid en uw wensen. Sommige fillers zijn meer geschikt voor de lippen, anderen zijn meer geschikt voor een verouderde huid. Welke filler het beste past bij uw wensen, kan de arts u vertellen tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Hoe gaat een filler behandeling in zijn werk?

Een afspraak begint altijd bij een consult. Tijdens een consult zal onze arts u adviseren over de verschillende mogelijkheden en worden uw wensen besproken. Vaak is er direct aansluitend aan het consult tijd voor de behandeling.

Onze arts verdooft u voor een behandeling met fillers altijd eerst plaatselijk met een crème.

Na de behandeling kan het zo zijn dat er sprake is van roodheid, lichte zwelling of blauwe plekjes op het behandelde gebied. Dit zal na enkele dagen verdwijnen. Het optimale resultaat is zichtbaar na 10-14 dagen, het wordt aangeraden om na 2 weken langs te komen voor een controle om samen met de arts te kijken of alles naar wens is.

De eerste paar uur na de behandeling wordt is het verstandig om geen producten zoals make-up over het behandelde gebied te smeren, de eerste 24 uur wordt een bezoek aan de sauna afgeraden.

Afhankelijk van het soort filler blijft het resultaat 9 tot 12 maanden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u persoonlijk en wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met onze arts en laat je informeren. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 085-4013678.

Zijn fillers veilig?

Fillers zijn gemaakt van een lichaamseigen stof en daarom is er weinig kans op een allergische reacties. Daarbij breekt het lichaam fillers vanzelf weer af.

Mocht je toch niet tevreden zijn met je filler behandeling, dan kunnen de fillers altijd direct opgelost worden.

Waar kan ik een filler behandeling laten uitvoeren?

Op elk van onze vestigingen kunt u deze behandeling laten uitvoeren. De locaties voor een filler behandeling zijn Nijmegen, Sittard en Enschede.

Nog vragen of benieuwd naar wat fillers voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze arts. Het maken van een afspraak kan telefonisch via: 085-4013678. U kunt ons ook bereiken op Whatsapp via: 06-40753390 of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen