Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
cat eyes

Cat eye draadlift: alles wat je moet weten

30-03-2020

Celebrities zijn helemaal enthousiast over cat eyes. Als je je afvroeg hoe ze aan die mooie ogen en wenkbrauwen komen, dan is het antwoord: een cat eye draadlift.

Wat is een cat eye draadlift?

Een cat eye behandeling met pdo-threads is in feite een niet-chirurgische wenkbrauw lift. De wenkbrauw wordt bij deze behandeling gelift, om zo een strakkere blik te creëren. Zoals de naam al zegt, lijken je ogen daardoor wat meer op die van een kat. 

Hoe gaat het liften van de wenkbrauwen met een draadlift in zijn werk?

Tijdens deze behandeling wordt een kleine, oplosbare draad in het gezicht gestoken, waarmee de huid omhoog getrokken kan worden. Zo lift de cosmetisch arts je huid en wordt het verstrakt. De oplosbare draden zijn bedekt met minuscule haakjes. Deze blijven in het weefsel zitten, trekken het omhoog en de plakken de huid op de juiste plaats. Je kunt de threads eigenlijk overal inbrengen, maar de draden zijn met name populair in het gezicht. En dus om die mooie cat eyes te creëren. 

Hoewel draadliften zelf niet bepaald nieuw zijn, is het recentelijk pas echt populair geworden. Dit komt dankzij celebrities zoals Bella Hadid en Kendall Jenner, die erg enthousiast zijn over hun cat eye draadlift.

Is het veilig? En hoelang blijft het zitten?

Geen zorgen. De behandeling is helemaal veilig, want de draden lossen vanzelf op. Terwijl deze draden oplossen, wordt er collageen gevormd en wordt hierdoor de huid verstrakt. Je kunt het resultaat van een cat eye draadlift wel meer dan een jaar zien. En het voordeel van deze behandeling is dat er geen chirurgische ingreep aan te pas komt.

Meer lezen over draadlift? Klink dan hier.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen