Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
wallen

Wallen weghalen

14-06-2019

Wallen: het is een van de grootste ergernissen. Als smeersels niet meer werken en je alles al probeerde, wat doe je dan? Zijn ze überhaupt weg te halen? Ons antwoord is ja. Wallen weghalen: er zijn meerdere effectieve opties voor.

Mooie behandelmethoden tegen wallen

wallen weghalen
Wallen weghalen: daar hebben we in onze praktijk diverse mooie mogelijkheden voor

Voor de wallen bestaan er mooie behandelmethoden. Hiervan zien we dagelijks mooie resultaten. Om te bepalen welke manier voor jou het beste werkt, kijken we goed naar de oorzaak van je wallen. Door een juiste inschatting te maken, kunnen we op de beste manier wallen weghalen.

Oorzaak van wallen

Voor een goede aanpak vinden we het dus belangrijk om naar de oorzaak van je wallen te kijken. Zo werken we de wallen doelgericht weg. En doelgericht, dat is de bedoeling. Oorzaken kunnen zijn: stress, slaapgebrek, alcoholgebruik, ongezonde voeding of roken. Voordat je overgaat tot een cosmetische behandeling, kun je eerst deze oorzaken aanpakken. En kijken of er verbetering optreedt.

Maar helpt dit niet, en wil je je wallen cosmetisch laten weghalen? Dan bieden we diverse behandelmethoden, waar je mooie resultaten van kunt verwachten. We noemen er een paar: fillers, Plexr, PRP (platelet rich plasma).  Alle opties geven resultaat. Welke behandeloptie voor jou het meest geschikt is,  nemen we samen met je door.

Mogelijkheden voor wallen in een notendop

Misschien kunnen we je wallen weghalen met fillers. Sommige fillers zijn hiervoor erg geschikt, omdat ze niet te zacht en ook niet te dik zijn. Voordeel van deze fillers is dat een kleine hoeveelheid al een duidelijk verschil maakt. Fillers kunnen overigens voor een lift van de oogleden zorgen. Een combinatie van fillers met botox geeft nog een drastischer effect. Natuurlijk is een cosmetisch arts die deskundig en ervaren is, onmisbaar voor het resultaat. Omdat dit strategisch geïnjecteerd moet worden. Wat ook een interessante behandeloptie tegen wallen is, is Plexr. Plasma skin regeneration geeft lange termijn effecten, en wordt ook voor de traangoot en donkere kringen ingezet. Het heet ook wel de ooglidcorrectie zonder te snijden. Ook is PRP interessant.

Wil je wallen weghalen en een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem contact op

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen