Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
plexr ervaring

Plexr ervaring: dagboek van Petra, deel II

29-10-2019

In deze blog lees je over Plexr ooglidcorrectie en de Plexr behandeling ervaring van Petra. Petra kwam naar onze praktijk voor een behandeling aan haar bovenste oogleden. Ze heeft een dagboek bijgehouden waarin ze eerlijk haar ervaring met de behandeling opschrijft. Vandaag het tweede deel.

Plexr ervaring: dagboek deel I

Plexr ervaringen: ooglidcorrectie

plexr ooglidcorrectie
Wat is de ervaring met Plexr voor de oogleden? Petra vertelt in haar dagboek hoe ze de Plexr behandeling en de tijd erna ervaren heeft.

Dag 1 na de Plexr behandeling

Mijn Plexr ervaring

De dag na de behandeling stond ik met een fikse zwelling. Ik wist dat dit zou gebeuren, omdat de dokter het al aangaf. Ook op de vele informatiebronnen op internet was dit te vinden.

Onhandig met recht vooruit kijken, want het belemmert het zicht best wel. Een beetje brak en gekneusd gevoel maar het valt toch nog mee daar ik erger had verwacht. Ook een beetje hoofdpijn omdat de ogen uiteraard toch wel overbelast zijn, maar die is niet echt noemenswaardig te noemen.

In de loop van de ochtend kreeg ik vragen over het gebruik van de vaseline achtige substantie die ik mee heb gekregen. Het maakt de wond erg vettig en er lijkt een vieze laag op te komen waar ik me toch ongemakkelijk bij voel.

Ik heb Dokter Meulenaar maar eens een WhatsApp-bericht gestuurd en het callcenter gebeld. Men zou me nog terugbellen, wat dus niet gebeurd is. Ook is mijn WhatsApp bericht niet beantwoordt vandaag. In de avond heb ik nog maar eens gebeld en een boodschap ingesproken. Zaterdag geen reactie meer gehad, maar gelukkig werd dit zondagochtend meteen opgepakt door de dokter en kreeg ik een uitgebreid advies.
Blij toe, want ik smeerde de zalf te vaak.

Dit is op de controle nogmaals ter sprake gekomen en is intussen opgepakt en verbeterd

Een aantal malen gekoeld deze dag en de zalf maar alleen nog aanbrengen voor het naar bed gaan. De zwelling lijkt in de loop van de dag toch al af te nemen.

Dag 2 na de Plexr behandeling

De zwelling is al afgenomen boven de ogen en is iets afgezakt naar onder de ogen. Het voelt al een stuk comfortabeler aan bij het opstaan. Het branderige gevoel aan de behandelde oogleden is weg. De genezing lijkt de goede kant uit te gaan. Zalf alleen nog maar minimaal in de avonduren aangebracht om vervuiling van de wond te voorkomen en het lijkt effectief te zijn. Ook net nog een telefoontje ontvangen van het callcenter met de vraag of alles naar wens was en nog eens mijn vraag over de oogzalf beantwoordt gekregen. Fijn dat er toch zo’n fijne nazorg is. De rest van de dag zonder bijzonderheden doorgekomen.
Trouw gekoeld en de zwelling liep in de loop van de dag terug.

Dag 3 na de Plexr behandeling

Bij het opstaan toch nog zwelling onder de ogen en bij het rechteroog boven de ooghoek een troebele substantie die op wondvocht lijkt, die ik met een vochtig wattenschijfje eraf gedept heb. Het voelt trekkerig en de wond is bijna helemaal droog. De dag zonder problemen verlopen verder en in de loop van de dag trok de zwelling verder weg. Niets meer van smeersel aangebracht, alleen aan de wondranden SPF 50 voor het naar buiten gaan.

Dag 4 na de Plexr behandeling

In de ochtenduren nog wat lichte zwelling in ooghoeken en onder het oog. Dit trekt binnen een uur weg.
Bijna geen wondvocht meer bij het ontwaken en de oogleden blijven mooi zichtbaar. Korsten tamelijk dik, maar mooi droog en soms begint het al licht te jeuken. Dikkere korsten is toch echt iets wat bij mij normaal is, dus niets vreemds. Ieder mens heelt op zijn eigen manier. Alleen nog maar SPF 50 van Epionce als crème en alleen als het echt nodig is oogzalf op een wattenstaafje superdun deppen op de plekken waar er plooien vormen om korstbreuk te voorkomen. Heel langzaam begint hier en daar een stukje van het korstje af te brokkelen en los te laten.

Dag 5 na de Plexr behandeling

In de ochtenduren nog steeds vocht ophopingen rond de ogen. Trekkende en prikkende korsten, vooral als ik te snel omhoog kijk of moet niezen. En af en toe jeukende korsten. Heel af en toe laat er een klein stukje los, maar dit is echt niet te vergelijken met de berichten die je op het internet vindt over de heling van een Plexr behandeling waar tussen dag 3 en 7 ineens op raadselachtige wijze alle korstjes aan het wattenschijfje blijven plakken en ineens allemaal weg zijn. Bij de verzorging in de avond uren beginnen er toch steeds meer kleine stukjes korst af te brokkelen.

Bekijk de YouTube waarin Petra vertelt over haar Plexr behandeling ervaring

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen