Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
plexr ervaring

Plexr ervaring: dagboek van Petra, deel I

29-10-2019

In deze blog lees je over Plexr ooglidcorrectie en de Plexr behandeling ervaring van Petra. Petra kwam naar onze praktijk voor een behandeling aan haar bovenste oogleden. Ze heeft een dagboek bijgehouden waarin ze eerlijk haar ervaring met de behandeling opschrijft. Vandaag het eerste deel.

Plexr ervaringen: ooglidcorrectie

plexr ooglidcorrectie
Plexr geeft een non-chirurgische ooglidcorrectie. Petra vertelt over haar Plexr behandeling ervaring met deze methode

Het consult

Mijn Plexr ervaring

Een beetje zenuwachtig kwam ik de praktijk binnen. Gelukkig waren die zenuwen snel weer weg. Dat kwam echt door de houding van dokter Meulenaar. Hij had een heel ontspannen houding en was ook oprecht vriendelijk.

De dokter nam als eerste de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Persoonlijk vond ik dat zeer prettig. Daarna werden er nog wat formulieren ondertekend. Deze had ik ruim van te voren al had ontvangen en had daardoor ook rustig de tijd om ze te lezen.

Ook werden er foto’s gemaakt. Deze zullen in dit dagboek komen, omdat ik toestemming heb gegeven om de beelden hier op de website te gebruiken.

De behandeling met Plexr

Nadat de voorfoto’s waren gemaakt, werd de verdovingszalf aangebracht. De behandeling op zich viel enorm mee. De verdoving werkte niet helemaal optimaal. Nog voordat ik kon uitspreken dat de behandeling niet echt prettig was, had dokter Meulenaar dit al door.

Fijn als een arts echt met een mens bezig is en signalen oppakt. De behandeling stopte even en hij stelde voor om een andere verdoving te gebruiken. Deze werd met een heel dun naaldje ingebracht. Dit werkte bij mij direct.

Na de behandeling

Een klein half uurtje later stond ik het resultaat al te bewonderen in de spiegel. Voor het eerst in jaren waren mijn oogleden zichtbaar waren. Ook dokter Meulenaar bekeek het resultaat en de PlexR behandeling sloeg goed aan. Ik kreeg nog advies mee voor de nazorg. Ook kreeg ik een vette crème mee en ging er een crème met factor 50 en tintje mee naar huis. Ik ging op weg naar huis om het genezingsproces in te gaan.

Thuis

Gedurende de eerste dag heb ik diverse malen gekoeld. Ik kreeg het advies om regelmatig te koelen. Dat was ongeveer om de twintig minuutjes. Dat is dus ook gebeurd. Ook voordat ik ging slapen, koelde ik het behandelde gebied.

In de avonduren heb ik mijn oogleden zachtjes schoongemaakt met een vochtig lauwwarm wattenschijfje. Daarna heb ik de verzorgende, vette crème opnieuw aangebracht. Ook als het korstje droog en trekkerig aanvoelde, bracht ik deze crème aan.

Ervaring van deze dag

Hoe ik de dag van de Plexr behandeling heb ervaren? Pijn heb ik niet gehad. In de loop van de middag begon de zwelling op te komen. Ook had ik wat last van een brandend gevoel op de behandelde plek. Deze dingen zorgden wel voor een ietwat vervelend gevoel, maar ik kon het goed handelen. Het was een beetje een oncomfortabel, ongemakkelijk gevoel aan de oogleden. Dat vat het geheel goed samen.

Bekijk de YouTube waarin Petra vertelt over haar Plexr behandeling ervaring

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen