Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Laserbehandeling Nijmegen

Laserbehandeling Nijmegen

10-04-2021

Op zoek naar laserbehandelingen in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Praktijk voor Injectables biedt verschillende laserbehandelingen aan met onze Fotona laser. Maar voor we hiermee verder gaan is het belangrijk om eerst uit te leggen wat een laserbehandeling precies en wat de mogelijkheden zijn.

Wat is een laserbehandeling?

Bij een laserbehandeling wordt er een geconcentreerde dosis geladen deeltjes op de huid afgevuurd om zo bepaalde huidproblemen op te lossen zonder gebruik te maken van incisies of injecties. Binnen de cosmetische wereld wordt er gebruik gemaakt van verschillende typen lasers. Bij ons in de praktijk in Nijmegen werken wij met de Fotona laser.

Wat kun je met een laserbehandeling?

Een laserbehandeling heeft veel mogelijkheden. Hieronder zijn de meest voorkomende toepassingen weergegeven:

Tatoeages verwijderen

Lasers worden veel ingezet om tatoeages te verwijderen. Doordat lasers de mogelijkheid hebben om diep in de huid binnen te dringen kunnen ze goed worden ingezet om het pigment van tatoeages te verwijderen. Deze behandeling is voornamelijk geschikt voor kleinere tatoeages. Bij grotere tatoeages zul je meestal nog een residu blijven zien.

Hyperpigmentatie

Een van de eerste toepassingen van een laser binnen de cosmetische chirurgie was het verwijderen van hyperpigmentatie. Met behulp van de laser kunnen we de specifiek de cellen met te veel pigment targeten om deze zo te verwijderen.

Donkere kringen onder de ogen

Bij ons in de praktijk in Nijmegen worden laserbehandelingen primair ingezet om de zichtbaarheid van donkere kringen onder de ogen tegen te gaan. Met behulp van de Fotona laser kunnen wij met een paar behandelingen al de zichtbaarheid van donkere kringen verminderen, of zelfs helemaal verwijderen. Bovendien geeft deze behandeling ook en liftend effect waardoor wallen ook minder zichtbaar worden.

Fotona SmoothEye
Fotona SmoothEye behandeling

Huidveroudering

Een andere manier waarbij wij bij Praktijk voor Injectables in Nijmegen lasertechnologie inzetten is om huidveroudering tegen te gaan. Met behulp van de Fotona Laser kunnen we diep in de huid veranderingen realiseren. Dit zorgt voor verstrakking en meer volume.

Vollere lippen

Lasers kunnen zelfs worden ingezet om vollere lippen te realiseren. Bij deze LipLase behandeling wordt de laser ingezet om zowel inwendig als uitwendig de collageenproductie rondom de lippen te stimuleren. Dit zorgt voor een ‘geplumpte’ look. Het voordeel van deze behandeling is, is dat er zonder het gebruik van injecties toch een goed resultaat behaald kan worden.

Vollere lippen zonder injecties
Fotona Liplase behandeling

Voordeel: Weinig hersteltijd

In tegenstelling tot de meeste Botox- en fillerbehandelingen heeft een laserbehandeling een zeer korte downtime. Over het algemeen veroorzaken lazerbehandelingen hooguit een tijdelijke pijn, roodheid of blauwe plekken. Deze trekken meestal ook binnen drie tot vijf dagen weer weg. In het ergste geval kunnen er blaren ontstaan, echter zal je zelden blijvend letsel overhouden na een laserbehandeling. Dit maakt het in vergelijking met andere behandelingen zeer veilig.

Welke behandelingen voeren wij uit?

Bij Praktijk voor Injectables kun je terecht voor verschillende laserbehandelingen in Nijmegen. Wij werken namelijk met de Fotona Laser, hiermee kun je bij ons terecht voor de LipLase behandeling en de SmoothEye. Ook hebben wij verschillende behandelingen om huidveroudering tegen te gaan.

U kunt hier het beste een consult voor aanvragen om dit te bespreken met onze gediplomeerde huidtherapeut.

 

Benieuwd wat onze huidtherapeut voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend advies!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen