Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Vollere lippen zonder injecties

Fotona LipLase behandeling

20-03-2021

Vollere lippen zonder fillers te gebruiken? Het kan met onze Fotona LipLase behandeling! Met deze behandeling geven we de lippen een vollere uitstraling. Dit doen we met een laserbehandeling die de collageen aanmaak stimuleert. We behandelen hierbij zowel de binnenkant als de buitenkant van de lippen. We gebruiken geen naalden en je ervaart geen downtime van deze behandeling.

 

Vollere lippen zonder injecties?

Om volumeverlies tegen te gaan wordt er bij de Fotona LipLase een laser gebruikt om de diepere huidlagen te verhitten zodat de collageenproductie wordt gestimuleerd. Door gebruik te maken van de Fotona laser zijn er geen injecties nodig. We behandelen de lippen aan de binnen- en buitenkant. Hierdoor wordt de collageenproductie van beide kanten maximaal gestimuleerd. Daarnaast behandelen we ook de huid rondom de lippen. Dit alles bij elkaar zorgt voor vollere lippen en een strakke huid rondom de lippen. De LipLase behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is niet pijnlijk. Zo krijgt u vollere lippen, zonder injecties!

 

Wat kun je verwachten na de behandeling?

De Fotona LipLase behandeling is een snelle behandeling en voelt comfortabel aan. Veel klanten zeggen dat het voelt alsof er heet water op de lippen druppelt. De hitte in de huid kan tot 30 minuten na de behandeling aanhouden. Er is geen downtime of kans op blauwe plekken.

Na de behandeling raden wij je aan om je lippen te blijven hydrateren. De huid van en rond de lippen kan licht gaan schilferen.

Deze snelle behandeling met minimale downtime is perfect voor mensen die geen tijd hebben voor herstel met blauwe plekken en zwellingen. Veel mensen zien gelijk al enige verbetering, maar de uiteindelijke resultaten zijn zichtbaar na 3-4 maanden. Wij raden aan om 4-6 behandelingen te ondergaan met 4 weken tussentijd. De behandeling stimuleert de natuurlijke collageenproductie dus een jaarlijkse onderhoudsbehandeling wordt aangeraden om de resultaten vast te houden.

Wat kun je verwachten van het resultaat na de Fotona LipLase behandeling?

  • Non-invasieve lip verbeterende behandeling
  • Vollere zachterige lippen
  • Stimuleert aanmaak collageen
  • Geen naalden- geen downtime

 

Ook vollere lippen zonder injecties? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies!

Of ben je benieuwd naar onze andere mogelijkheden voor de lippen? Klik dan hier!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen