Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Fotona SmoothEye

Fotona SmoothEye behandeling

27-03-2021

Met het ouder worden verliest het bindweefsel in het ooglid zijn veerkracht en elasticiteit. Hierdoor verschijnen er bijvoorbeeld rimpels en wallen onder de ogen en zien ze er vermoeid uit. De getroffenen worden vaak geplaagd door een zwaar gevoel in de oogleden en het gevoel hard te moeten werken om hun ogen open te houden. Gelukkig is dit op te lossen zonder het gebruik van naalden of injecties met onze Fotona SmoothEye behandeling.

 

De SmoothEye behandeling van Fotona zorgt voor verstrakking van het gebied rondom de ogen en het verminderen van zichtbare lijntjes en rimpels. Een snelle, niet-invasieve behandeling die zorgt voor versteviging en nieuwvorming van collageen.

 

Hoe gaat de Fotona SmoothEye behandeling in zijn werk?

Fotona SmoothEye is een behandeling voor iedereen die veroudering rond de ogen heeft. Het licht van de laser wordt gebruikt om de huid licht te peelen, de zichtbare lijntjes te verzachten, de huid te verstrakken en de contouren te liften. Dit allemaal zonder gebruik van naalden of te snijden. Hierdoor is dit dè behandeling voor iedereen die een non-operatieve ooglift wil. De energie van de laser stimuleert namelijk de aanmaak van nieuw collageen in de huid en activeert tegelijkertijd het bestaande collageen.

Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig, met 4-6 weken tussentijd. Dit hangt namelijk af van de huidconditie en diepte van de lijnen en/of rimpels. We starten altijd met een uitgebreid consult zodat we je vooraf kunnen vertellen hoeveel behandelingen we denken dat je nodig hebt.

Het is daarom een veilige en nauwkeurige procedure met weinig hersteltijd.

 

Wat kun je verwachten na de behandeling?

Aanvankelijk kan na de behandeling wat roodheid en zwelling optreden. Dit kan gemiddeld 24-48 uur aanhouden. Vervolgens kan vanaf dag 3 kan de huid wat droog aanvoelen. Verder kunnen mogelijk wat schilfers optreden. Dit kan duren tot 1 week na de behandeling. Daarom raden wij u aan om de huid goed te beschermen tegen de zon na de behandeling, bovendien dient u te zorgen voor een goede skin care routine en daar ook 2 keer per dag een oogcrème in op te nemen.

 

Wat kun je verwachten van het resultaat na de behandeling?

  • De huid wordt strakker;
  • Rimpels en fijne lijntjes verminderen en diepe rimpels verzachten;
  • De elasticiteit en structuur van de huid worden verbeterd;
  • Nieuwe collageenvorming leidt tot een opbouw van volume in het ooglidgebied.

Benieuwd naar wat een Fotona SmoothEye behandeling voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies!

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden voor wallen? Klik dan hier!

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen