Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
vrouw wenkbrouwen

Wenkbrauwen en je gezichtsuitdrukking

28-10-2016

Kijk je regelmatig in de spiegel om te zien hoe je eruit zou zien als je wenkbrauwen net even iets hoger zouden staan? Of teken je elke ochtend je wenkbrauwen bij, om zo de juiste vorm te creëren? Dan is een wenkbrauwlift misschien iets voor jou.

De laatste jaren is de invloed van de wenkbrauw steeds groter geworden. Wist je dat de wenkbrauwen van model Cara Delevingne zelfs een eigen Instagram-account hebben?

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen en je gezichtsuitdrukking

Wat is er nu zo belangrijk aan die haren boven je ogen? Behalve dat ze een beschermende functie hebben, spelen ze een grote rol in je gezicht. Je kunt overwegen om ze af te scheren om te zien hoe groot de invloed van je wenkbrauwen is, maar alleen al door er iets geks mee te doen zie je wat ze met je gezichtsuitdrukking doen.

Hangende wenkbrauwen

Maar wat moet je doen als je wenkbrauwen steeds meer gaan hangen? Misschien is je uitstraling hierdoor zelfs somberder en vermoeider geworden en krijg je regelmatig de vraag of je iets dwarszit? Het is absoluut niet nodig om onzeker te zijn over je afhangende wenkbrauwen. Er zijn tegenwoordig veel behandelingen die de waarmee je je wenkbrauwen kunt liften, zonder je zorgen te hoeven maken over een onnatuurlijk resultaat.

Oplossingen

Make-up

Naarmate je ouder wordt, groeien de haartjes van je wenkbrauwen minder snel, worden ze dunner én krijgen ze minder kleur. Toch zijn het juist volle wenkbrauwen die geassocieerd worden met een jonge uitstraling. Bijtekenen is een precies en tijdrovend werkje en je kunt natuurlijk ook je wenkbrauwen verven, maar dit is echter niet de juiste oplossing als je afhangende wenkbrauwen hebt.

Duurzame oplossing: behandeling

Heb je echter echt last van hangende wenkbrauwen? Kun je misschien zelfs niet goed meer zien? Dan is een behandeling een goede optie. Een verscheidenheid aan skin-surfacing technieken en injectables zijn beschikbaar om afhangende wenkbrauwen te bestrijden. Lees hieronder over de verschillende mogelijkheden.

Botox

Om de wenkbrauw te liften zijn er een aantal technieken mogelijk. Vooral met behulp van botox worden goede resultaten behaald. Door de fronsrimpel te behandelen in combinatie met de spieren rond je wenkbrauwen, zorg je voor een liftend effect. Het kan zelfs zo subtiel, dat alleen jij het ziet.

Fillers

Is botox niet voldoende, dan kunnen fillers zeker een goede aanvullingVoorhoofdsrimpels zijn. Bij de Praktijk voor Injectables werken we uitsluitend met gerenomeerde merken zoals Radiesse, Juvéderm en Restylane. Deze worden geïnjecteerd in diepe lagen van het gezicht. Hierdoor ontstaat een liftend effect.

Threads

Met threads, zoals PDO-threads of de Happy lift, kun je sterk afhangende wenkbrauwen goed behandelen. Deze behandeling geeft meteen resultaat en heeft een liftend effect op meerdere zones. Een draadlift is dus vooral geschikt als je naast je wenkbrauwen ook de voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en/of fronsrimpel wilt aanpakken.

Meer informatie

Samen met dr. Meulenaar kun je bepalen welke behandeling het beste bij jouw wensen en verwachtingen past. Hij kan tijdens een persoonlijk consult jouw huid beoordelen en een passend advies geven. Het is wel verstandig om je voorafgaand aan het consult je goed in te lezen. Een consult of behandeling is mogelijk op al onze locaties in Nijmegen, Sittard, Eersel en Enschede.

Wil je je liever vrijblijvender oriënteren of heb je een specifieke vraag? Stuur dan een foto naar dr. Meulenaar via WhatsApp of Facebook Messenger. Dit is privé en hij geeft je PERSOONLIJK antwoord. Hij kan jouw specifieke vraag beantwoorden, een vrijblijvend advies en/of een globale prijsindicatie geven.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen