Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Geen zin in mijn onderkin

17-04-2016

Geen zin in mijn onderkin–  Niets is zo frustrerend als keihard werken aan je ideale lichaam en dat die plaatselijke vetophopingen maar niet minder worden. Geen zin meer in die love handles of onderkin? Dan is een behandeling met Aqualyx misschien wel wat voor jou.

Geen zin in onderkin

Aqualyx is een behandeling waarbij er een speciale vloeistof wordt ingespoten. De werkzame stof heet desoxycholzuur. Dit zegt je waarschijnlijk niks, maar het komt ook voor in het gal van je lichaam. Belangrijker is wat deze stof doet. Als je bijvoorbeeld olijfolie in een glas water gooit, zie je dat de olie blijft drijven. Oftewel: vet lost niet zomaar op een water en dat doen de vetcellen in je lichaam ook niet. Het stofje in Aqualyx zorgt er dus voor dat de vetcellen afbreken, oplossen en afgevoerd worden.

belly-2354_1920

Resultaat

Als je besluit een behandeling met Aqualyx te ondergaan, is het belangrijk dat je weet dat je niet direct resultaat ziet. Het is niet zo dat alle vetcellen direct oplossen en weg zijn na de behandeling. Het proces van het afbreken van vetcellen tot het afvoeren ervan kan zo’n drie weken duren.

Voor de behandeling
Voor de behandeling

 

Na de behandeling
Na de behandeling

 

Levenstijl

Het goede nieuws is dat het effect van Aqualyx permanent is, want de afgebroken vetcellen plas je uit en komen niet terug. Aqualyx pakt de probleemzones aan, maar jij zorgt ervoor dat het vet daarna weg blijft. Zorg daarom voor een gezonde levensstijl met goede voeding en voldoende beweging zodat de vetcellen ook echt wegblijven. Dan kun echt jaren plezier hebben van de behandeling.

Geschikt voor Aqualyx

Deze behandeling is geen complete vervanging voor de traditionele liposuctie. Aqualyx is namelijk echt bedoeld om van die laatste vetophopingen af te komen, zoals de onderkin. Hoe weet je of je een geschikte kandidaat bent? De richtlijn is: als je de probleemzone beetpakt tussen je vingers, mag er niet meer dan 1,5 centimeter aan vet zijn. Wil je zeker weten of je in aanmerking komt? Dan kun je uiteraard altijd een consult aanvragen bij de cosmetisch arts.

Meer informatie

Wil je meer weten over Aqualyx? Lees dan onze uitgebreide informatiepagina.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen