Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Een happy (lift) lipvergroting

15-07-2016

Happy lift voor lipvergroting, kan dat? Een lipvergroting is mogelijk met verschillende fillers. Met Belotero, Radiesse of Juvéderm kan de cosmetisch arts jouw lippen mooi opvullen. Een nadeel is dat het resultaat van deze behandeling ‘slechts’ zes tot tien maanden aanhoudt. Voor een duurzamer effect kun je kiezen voor een draadlift met Happy Lift Boca.

rechtenvrij lippen

Happy lift voor lipvergroting, kan dat? Bij een draadlift denk je misschien niet gelijk aan het behandelen van de lippen. Toch zijn draadliften veelzijdige behandelingen Zo kun je onder andere de armen, bovenbenen en de kaaklijn behandelen, maar dus ook de lippen. Dat kan natuurlijk niet met elke ’thread’. Happy Lift heeft een speciale draad ontwikkelt voor een van de sensueelste gedeelten van het gezicht. De zogenoemde Happy Lift Boca is gericht op het vergroten en mooi vormen van de lippen.

rechtenvrij lippen
Kissable lips met Happy Lift Boca

Happy Lift threads

De draden van Happy Lift bestaan uit poly-lactic-caprolactone. Ook chirurgisch hechtdraad wordt al ruim vijftig jaar gemaakt van dit materiaal. Het lost langzaam op in de huid, stimuleert de aanmaak elastine en collageen en geeft daardoor een duurzaam resultaat. De zogenoemde ’threads’ zijn niet helemaal hetzelfde als chirurgisch hechtdraad. Het verschil is met het blote oog bijna niet te zien, maar de draadjes van Happy Lift hebben minuscule weerhaakjes waardoor ze goed op de plek blijven zitten en de huid ondersteunen.

Veiligheid

Die hele kleine weerhaakjes klinken misschien gevaarlijk, maar dat zijn ze absoluut niet. Die kleine haakjes zorgen ervoor dat de huid goed op z’n plek blijft zitten bij het in vorm brengen van de lippen, maar je voelt ze niet zitten. De Happy Lift threads zijn goedgekeurd en veilig. Niet alleen worden de draden wereldwijd verkocht, zijn ze uitgebreid onderzocht, maar ze hebben ook het CE-keurmerk dat de kwaliteit van het product garandeert.

Behandeling Happy Lift Boca

De behandeling begint met het schoonmaken en verdoven van het gebied rondom de lippen. De cosmetisch arts heeft een dunne, holle naald met de draad erin. Deze brengt hij rond de rand van de lippen in.

Boca_Happy Lift_behandeling-1

Wanneer de draad rond de lippen zit, kan de arts de lippen in de gewenste vorm brengen. Dat doet de arts door voorzicht aan de draden te trekken en deze op de juiste plaats te brengen.

Boca_Happy Lift_behandeling-2

Na de behandeling zitten de threads onder de huid. Het lichaam stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en dat is wat je wilt. Door het aanmaken van een stevig collageennetwerk en elastine krijg je een duurzaam resultaat. Na ongeveer acht tot tien maanden zijn de draden opgelost, maar blijft het collageen en elastine aanwezig rondom de lippen. Resultaat: minder verticale liplijntjes, gelifte mondhoeken en vollere lippen.

Boca_Happy Lift_voor-en-na-1
Voor en 12 maanden na de behandeling

Waarom Happy Lift Boca?

  • Als je een duurzaam resultaat wilt
  • Naast een lipvergroting de mondhoeken wilt liften
  • Naast een lipvergroting de verticale liplijntjes wilt behandelen

Happy Lift Boca is dus een goede behandeling wanneer je niet alleen de lippen, maar ook de verticale liplijntjes en mondhoeken wilt aanpakken. Deze probleemzones kun je ook aanpakken met filler. Bespreek jouw wensen met de cosmetisch arts. Tijdens een consult kan hij aanraden welke aanpak het beste past bij jouw wensen en verwachtingen.

Meer informatie

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen