Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Bilvergroting met injectables

Een bilvergroting met fillers

26-07-2021

Een bilvergroting zonder operatie of snijden maar met injecties? Bij Praktijk voor Injectables kunnen wij met fillers het gewenste resultaat van een bilvergroting bereiken. Bij deze willen wij u informeren over onze mogelijkheden voor een behandeling voor het vergroten van de billen.

De procedure

De procedure van deze behandeling gaat als volgt. U komt op consult bij onze arts, deze bespreekt met u uw wensen, legt de procedure uit en bepaalt welk product er gebruikt gaat worden. Daarnaast kan de arts u aan de hand van een Vectra3D scan laten zien hoe het resultaat gaat zijn. Aan de hand daarvan wordt een prijsindicatie gegeven.

Indien u een behandelafspraak wil inplannen, gebeurt dit na het consult met de arts. Voorafgaand aan de behandeling, dient u 50% aan te betalen, dit ivm aanschaf producten. Vaak is één behandeling voldoende. Mocht u na de eerste behandeling nog niet helemaal het gewenste resultaat hebben bereikt, dan kan er altijd nog na behandeld worden.

Na de bilvergroting met injecties hoeft u geen rekening te houden met een herstelperiode, u kunt dus zelf weer naar huis rijden.

Behandelmogelijkheden

Voor een bilvergroting zonder operatie werken wij met twee soorten fillers. De eerste is Sculptra, dit is een filler die de natuurlijke collageen aanmaak stimuleert, dat heeft wat tijd nodig. Vandaar dat na 3 maanden het optimale resultaat bereikt is en het resultaat blijft daarna 3 jaar zichtbaar.

De tweede is Hyacorp, deze filler is een hyaluronzuurfiller en geeft direct resultaat, maar dit resultaat houdt 1 jaar aan.

Prijzen

De kosten van Sculptra zijn €750 per 10cc, van Hyacorp is dit €275 per 10cc. Wij injecteren maximaal 100cc per behandeling. De prijzen starten bij een locale opvulling (denk aan hip-dips of shapen na brazilian butt lift) vanaf ongeveer €1.100,-. Volledige bilvergroting start vanaf ongeveer €2.750,-. De prijzen van deze behandeling zijn afhankelijk van uw wensen, uw lichaamsbouw en het soort filler dat wordt gebruikt, en kunnen daarom variëren.

Mocht u interesse hebben in een bilvergroting behandeling met fillers/injecties, dan kunt u altijd bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze arts. Dan kan de arts u alles over de behandeling vertellen en u persoonlijk advies geven.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen