Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Bilvergroting Sculptra

Bilvergroting met Sculptra

16-10-2019

Sculptra voor de billen: Een bilvergroting kan nu met Sculptra

Sculptra is een filler. Het is gemaakt is van poly-L-melkzuur. Daar wordt collageen door aangemaakt. En het jeugdige, volumineuze effect van meer collageen in je huid… dat hoeven we niet te vertellen.

Nu is Sculptra, in tegenstelling tot vele andere fillers, ook nog eens heel erg geschikt voor andere delen van je lichaam dan alleen je gezicht. Denk dan aan de billen. Kijk hiervoor even naar het onderstaande filmpje hoe een bilvergroting met Sculptra wordt gedaan.

En zó creëren we jouw prachtige kaaklijn, volle jukbeenderen of mooie volle billen zonder snijden:
1. Jouw cosmetisch arts prepareert Sculptra 24 uur van te voren. Dit betekent meer voorbereiding voor jouw arts, maar niet voor jou.
2. Dokter Meulenaar of dokter Claassen luisteren aandachtig naar welk effect jij wilt zien. Je krijgt van hen direct antwoord over de best haalbare resultaten en kosten.
3. De arts brengt Sculptra in net zoals andere fillers: veilig en nagenoeg pijnloos. Vergelijk dat eens met een zware ingreep als een bilvergoting die per definitie veel risico’s met zich meebrengt.

Wat is nu het grootste voordeel van Sculptra voor de billen?

Sculptra houdt jarenlang aan: tot wel 3 jaar lang kun je genieten van meer volume. Maar er zijn nog meer redenen waardoor steeds meer mensen kiezen voor Sculptra.

1. Sculptra wordt wereldwijd, met succes gebruikt voor méér dan alleen volume in het gezicht. Het kan ook gebruikt worden om bepaalde delen van je lichaam heel precies te contouren. Géén snijwerk. Geen herstelperiode.

2. Sculptra is, net als alle andere injectables waar PVI mee werkt, officieel goedgekeurd en dus 100% veilig in de juiste handen van een ervaren arts.

Dokter Meulenaar vertelt je in onderstaande video meer over Sculptra!

Kun je de video niet afspelen? ** Klik dan hier op de link.

Ps. Deze blog inclusief aanbieding is eerder gepubliceerd in een nieuwsbrief. Wil je deze ook ontvangen? Klik dan op deze link

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen