Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Welkom in de wereld van fillers: Juvéderm

08-06-2016

Welkom in de wereld van fillers. Er zijn niet alleen heel veel merken fillers, maar er zijn ook veel soorten. Zo heb je bijvoorbeeld fillers met hyaluronzuur erin. Een van die producten is Juvéderm.

Filler Juvéderm

Juvéderm heeft niet één standaard product, maar biedt drie mogelijkheden aan. Welke filler van Juvéderm wordt gebruikt is afhankelijk van jouw wensen en de diepte van de rimpels. Dit zijn de drie opties:

Voorbeeld van wat realistische verwachtingen zijn van een behandeling van het decolleté
Voorbeeld van een Juvéderm behandeling van het decolleté

Juvéderm Voluma: minder collageen, goede lift

Laten we met de eerste beginnen, de Voluma. Deze filler is bijvoorbeeld heel geschikt als je een minder goede aanmaak van collageen hebt. Bij andere producten is dat een vereiste voor een goed resultaat en daarin onderscheidt Voluma zich. Een behandeling met dit product zorgt voor een goede lift, ook als de aanmaak van collageen minder goed is.

Juvéderm Volbella: minder zwelling

Na een behandeling met injectables kan er wat zwelling ontstaan. Dat is een bekende bijwerking, maar bij Juvéderm Volbella ontstaat er nog minder zwelling. Daarom is deze filler uitermate geschikt voor het behandelen van bijvoorbeeld de lippen.

Juvéderm Volift: zachtheid door de gel

Tot slot heeft Juvéderm nog een product dat Volift heet. Tijdens het maken wordt de speciale cross-linking techniek gebruikt. Daardoor ontstaat er een gladde gel in plaats van een vloeistof. Dat heeft een aantal voordelen zoals een zachte huid en de minimale zwelling na de behandeling.

Resultaten

Voor zowel de Juvéderm Volift als de Volbella geldt dat het resultaat ongeveer 9 maanden zichtbaar is. Bij Voluma is het effect ongeveer 18 maanden zichtbaar.

Meer informatie

Wil je meer weten over Juvéderm en de kosten? Ga dan naar onze informatiepagina.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen