Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Welkom in de wereld van fillers: Teosyal

24-06-2016

Filler Teosyal is een van de vele fillers, die meehelpt aan een jeugdiger gezicht. Naarmate men ouder wordt neemt de elasticiteit en het volume in de huid af, waardoor er geleidelijk aan meer rimpels ontstaan. Gelukkig zijn rimpels gemakkelijk te verhelpen, zodat je er weer zo jong uit ziet als je je voelt. Een van de mogelijkheden zijn fillers, zoals de filler Teosyal.

teosyal-redensity (1)

De filler Teosyal kent verschillende soorten, welke geschikt zijn voor verschillende behandelgebieden:

  • Teosyal Redensity I
  • Teosyal Redensity II
  • Teosyal Kiss
  • Teosyal Deep Lines

Teosyal Redensity I: voor lichte huidversteviging

Teosyal Redensity I is zeer geschikt voor een lichte opvulling van de huid. Deze filler zorgt voor hydratatie en het voorziet de huid van vitaminen en mineralen. Redensity I is geschikt voor elk huidtype en zorgt ervoor dat de huidstructuur verstevigd en gaat stralen. Daardoor zie je er direct na de behandeling energieker uit!

Teosyal Redensity II: voor bijvoorbeeld volume onder de ogen

Door huidveroudering kan het volume onder de ogen afnemen. Het gevolg is dat er wallen kunnen ontstaan die je er vermoeid doen uitzien. De filler Redensity II is speciaal ontwikkeld voor het volume onder de ogen: omdat de huid onder de ogen zeer delicaat is vereist dit een filler met specifieke eigenschappen. Redensity II zorgt er ook voor dat donkere kringen onder de ogen verminderen.

Teosyal Kiss: voor volume in de lippen

De lippen bepalen een groot deel van je uitstraling. Heel smalle lippen kunnen bijvoorbeeld wat strenger overkomen. Dan is het goed te weten dat je met Teosyal Kiss gemakkelijk voor meer volume in de lippen kunt zorgen. Waar de meeste fillers voor bijwerkingen kunnen zorgen zoals zwelling en roodheid, is de kans op bijwerkingen bij deze filler heel klein.

Teosyal Deep Lines, voor diepe rimpels

Speciaal voor de diepe rimpels is er Teosyal Deep Lines. Deze filler is zeer geschikt om de neus-lippenplooi en / of marionetlijnen (afhangende mondhoeken) op te vullen. Dit soort rimpels zorgt vaak voor een somberder uiterlijk. Om de jeugdigheid weer terug te krijgen is Teosyal Deep Lines een goede filler.

Resultaat

TEOSYAL is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur wat binnen 6-18 maanden, afhankelijk van het behandel gebied, wordt afgebroken door het lichaam. Hyaluronzuur is een stof die in het eigen lichaam voorkomt. De kans op een allergische reactie is bij de filler Teosyal dan ook erg klein. Ook staat Teosyal erom bekend weinig tot geen bijwerkingen te geven en lang het volume te behouden.

 

Bronnen:

Home


https://medicaestetica.nl/wp-content/uploads/2014/02/teosyal-redensity.png

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen