Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Wat is de free floating happylift?

04-03-2015

De happy lift begint mondjesmaat bekend te worden in nederland maar wist je dat de happy lift vele gezichten kent? Vandaag hebben we het over de free floating happylift. Een zeer krachtige behandeling tegen de hamsterwangen en de slappe hals.

Hoe wordt de free floating happy lift ingebracht
Hoe wordt de free floating happy lift ingebracht

De free floating is een aborbeerbare draad afkomstig uit de happy lift range. Happy lift zijn draden met kleine inkepingen die ervoor zorgen dat de cosmetisch arts je huid strak kan trekken. De free floating is een draad die met name geschikt is om het zakken van de hamsterwangen en de hals tegen te gaan.

Je hoeft niet te snijden met deze methode omdat de Free Floating draden ingebracht worden door een lange maar dunne naald in het vetweefsel van de huid. Nu hoor ik je al denken. Oei dat klinkt pijnlijk. De pijn valt reuze mee want de procedure is snel, veilig en makkelijk uit te voeren.

Free floating draden hebben kleine weerhaakjes die aan de ene kant een richting opgaan en aan de andere kant een andere richting opgaan. Als de free floating draden ingebracht worden in de huid, gaan de cogs open en haken ze vast in het omliggende weefsel, Hierdoor ontstaat er een ondersteunende structuur voor de weke delen van het gezicht, zodat de draden niet kunnen verschuiven.

De free floating kan ook voor de nekt gebruikt worden
De free floating kan ook voor de nekt gebruikt worden

Je ziet direct na de ingreep het positieve resultaat van de Free Floating procedure. Er is direct sprake van een liftend effect in het gezicht. De resultaten worden echter nog beter omdat het maximum aan lift pas na 2 tot 10 maanden na de ingreep wordt bereikt. Het resultaat kan wel tot 5 jaar aanhouden doordat er meer collageen en elastine wordt aangemaakt bij het inbrengen van deze speciale vorm van happy lift draden.

FREE FLOATING HAPPY LIFT IN HET KORT

  • Free floating het alternatief voor een operatieve facelift van de wangen en de hals.
  • Effect houdt ongeveer 5 jaar aan
  • Geen sneetjes alleen een paar prikjes.

Wil je weten of de free floating iets voor je is? Stuur even een mailtje met foto via onze contactpagina

of stuur een whatsapp met foto naar +31 6 25 05 22 11

whatsapp

 

 

 

 

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen