Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Veiligheid van onze werkwijze

Veiligheid van onze werkwijze

23-08-2021

Wij als kliniek werken met een aantal principes om de veiligheid van onze behandelingen te waarborgen naar onze klanten toe. Daarnaast zijn wij constant bezig met het uitbreiden van onze service en het verbreden van onze kennis. Hieronder zullen wij onze belangrijkste richtlijnen en certificeringen toelichten.

Richtlijnen

Als kliniek hebben wij een aantal persoonlijke richtlijnen opgesteld die geïnspireerd zijn op de principes van de gezondheidsethiek. Allereerst staan wij voor het respecteren van autonomie, wij nemen elke client serieus, oordelen over de noodzakelijkheid van behandelingen en biedt indien gewenst alternatieven. Daarnaast bewaken wij de veiligheid van de behandeling. Ook staan wij voor een natuurlijk resultaat en moeten onze behandelingen een meerwaarde aan onze patiënten bieden. Tot slot staan wij voor rechtvaardigheid en zullen onze artsen daarom hun positie niet uitbuiten om winst te vergroten.

KNMG

Daarnaast zijn onze artsen KNMG gekeurd. De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) maakt zich sterk voor de kwaliteit van de medische beroepsuitoefening en de volksgezondheid.

KNMG-richtlijn Omgaan met medische gegevens

Het doel van de richtlijn is om de regels voor het omgaan met medische gegevens in diverse situaties uiteen te zetten en zodoende artsen een handvat te bieden. De richtlijn beschrijft de hoofdregels en uitzonderingen met betrekking tot het omgaan met medische gegevens.

ISO certificering

ISO certificering bevestigt dat de organisatie in staat is processen, producten en diensten continu te evalueren en te verbeteren. De certificering is dus een bewijs van constante kwaliteit in onze bedrijfsvoering en onze geleverde diensten. Het biedt onze patiënten vertrouwen dat onze producten en diensten aan bepaalde verwachtingen en eisen voldoen.

De eisen zijn als volgt:

  • Klantgerichtheid;
  • Betrokkenheid van medewerkers en het topmanagement;
  • Een procesbenadering;
  • Relatiemanagement.

Om het ISO 9001 certificaat te behalen, dient er een kwaliteitsmanagementsysteem, of kwaliteitssysteem opgezet en ingevoerd te worden binnen een organisatie.

Bij Praktijk voor Injectables zit je dus aan het goede adres wat betreft kennis, veiligheid en expertise. Maar mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met één van onze medewerkers en we helpen je graag verder.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen