Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Belangrijke update over ons boekingssysteem bij Praktijk voor Injectables

Beste cliënt,

Bij de Praktijk voor Injectables staat klantgerichtheid centraal. We hebben gemerkt dat ons huidige online boekingssysteem ons voor bepaalde logistieke uitdagingen stelt, waardoor we niet altijd de optimale service kunnen bieden die u verdient.

Het systeem biedt niet altijd de gewenste flexibiliteit en nauwkeurigheid, waardoor de kans op misverstanden en ongemakken toeneemt. Om de kwaliteit en service te waarborgen die u van ons gewend bent, hebben we besloten om tijdelijk terug te keren naar boekingen via telefoon, WhatsApp en e-mail.

Vanaf nu kunt u uw afspraken maken via:

We zijn continu op zoek naar verbeteringen en hopen in de toekomst een beter boekingssysteem te implementeren dat aan al uw verwachtingen voldoet. In de tussentijd vertrouwen we erop dat deze aanpak zorgt voor een vlottere en meer persoonlijke service.

Dank voor uw begrip en loyaliteit.

Met vriendelijke groet,

Dokter Meulenaar

Praktijk voor Injectables

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen