Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
ooglidcorrectie

Traangoot fillers

14-06-2019

Een van de grootste ergernissen is de traangoot. Omdat deze een wat trieste uitstraling geeft.  Facial fitness, crèmes: ze helpen niet en een traangoot kan lastig zijn. Met traangoot fillers behaal je mooie resultaten.

Traangoot fillers voor een jonger uiterlijk

traangoot fillers
Een van de traangoot fillers is Radiesse. Maar er zijn er meer, en sommige zijn voor jouw probleem beter geschikt. Laat je adviseren door een deskundig cosmetisch arts. De huid onder je ogen is namelijk delicaat.

Als je je ergert aan je traangoot, dan moet je weten dat er oplossingen zijn. Misschien wil je in de eerste instantie je voeding en leefstijl aanpassen. En kijk of dit verbetering brengt. Minimaliseer alcohol, zout, bewerkte koolhydraten en beweeg meer. Maar helpt dit niet, denk dan aan traangoot fillers. Want die behandelen echt niet alleen rimpels! Ook voor de traangoot brengen ze verbetering.

Mooie resultaten

Ooit was het lastig om de traangoot te behandelen. Zelfs een chirurgische ooglidcorrectie was geen garantie voor het verdwijnen van dit probleem. Tegenwoordig ligt dit anders. De issue is eenvoudig te behandelen. Omdat de lijnen die vanaf je ogen schuin naar je neus lopen je ouder doen lijken, overweeg je misschien om hier iets aan te doen. Wanneer de onderste oogleden soepel overlopen naar de wangen zie je er immers uitgeruster en jonger uit. Wat vroeger alleen door een midfacelift kon worden opgelost, kan vandaag de dag minder ingrijpend. Traangoot fillers zijn geschikt voor de kwetsbare huid onder de ogen.

Delicate huid: kies je arts zorgvuldig

Voor degenen die liever een non-invasieve oplossing willen: die zijn er ook. Voor de huid onder de ogen zijn sommige fillers bij uitstek geschikt. Fillers, botox kunnen de issue op een natuurlijke manier oplossen.  Kies een ervaren BIG-geregistreerd arts. Traangoot fillers vergen expertise. Want de huid onder de ogen is delicaat en geeft andere reacties. Samen kijken we wat voor jou de beste behandeling is.

Na het bepalen van de juiste traangoot fillers, kun je verwachten dat de huid onder je ogen een stuk egaler en jonger oogt. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen