Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Populaire niet-chirurgische behandelingen

19-08-2016

 

Close-up female face with a big wrinkles on her forehead - isolated on white

Van de niet-chirurgische behandelingen zijn een aantal de meest populaire. Het taboe op cosmetische behandelingen lijkt steeds meer te verdwijnen. Dat komt met name door het positievere imago dat de cosmetische industrie door de jaren heen kreeg. Men kiest steeds vaker voor niet-chirurgische ingrepen en een natuurlijke look in plaats van de typische ‘plastic fantastic’-look die veel mensen verwachten bij cosmetische behandelingen. Maar wat zijn nu de meest populaire niet-chirurgische behandelingen? Je leest er hieronder meer over.

Rimpelbehandeling

Het aantal niet-chirurgische behandelingen kent diverse meest populaire. Voor de behandeling van rimpels is Botox toch wel het meest bekende middel. De welbekende fronsrimpel tussen de wenkbrauwen kan goed behandeld worden met Botox. Ook het opvullen van de rimpels rondom te mond en de neus-lippenplooi is een populaire rimpelbehandeling. Botox is over het algemeen wat goedkoper dan een filler. Dit komt omdat Botox geen vulmiddel is maar een spierverslapper.

Lippen opvullen

Het opvullen van de lippen wordt vooral bij vrouwen steeds vaker gedaan. Volle lippen zijn een heuse trend, maar het zijn vooral jonge vrouwen die met deze trend mee willen gaan. Op latere leeftijd kan het volume in de lippen afnemen. Dit kan zorgen voor een minder jeugdige blik en soms ook strenge uitstraling kan geven. Dan is een lipvergroting de ideale behandeling om er wat jonger en frisser uit te zien.

Lipofilling

Veel fillers zijn niet permanent en om die reden is de populariteit van lipofilling toegenomen. Met lipofilling wordt vet weggehaald van een donorgebied in het lichaam, vaak het gebied rondom de navel, en dit kan teruggeplaatst worden in bijvoorbeeld het gezicht.  Omdat dit vet uit het eigen lichaam komt, is de kans op bijwerkingen ontzettend klein. Lipoflling kan gebruikt worden voor vollere lippen, maar ook voor meer volume in de wangen en onder de ogen om wallen te verminderen.

Liquid Facelift

De liquid facelift (vloeibare facelift) is een facelift methode zonder operatie. Door het ouder worden, is er minder collageen en elastine aanwezig die de huid soepel houden. Dan is de liquid facelift een optie. De behandeling bestaat uit een combinatie van injectie behandelingen, waarmee het volume en de jeugdigheid van het gezicht weer wordt hersteld. De liquid facelift is een goede behandeling wanneer er op meerdere plekken in het gezicht meer volume nodig is voor een jongere uitstraling. Voor wat kleinere gebieden is een rimpelbehandeling, zoals eerder beschreven, geschikt.

Wenkbrauwlift

Afhangende wenkbrauwen zijn ontzettend goed te behandelingen met een niet-chirurgische behandeling zoals Botox of fillers. De behandeling moet elke 6 tot 18 maanden herhaald worden, omdat Botox en fillers geen permanente middelen zijn. Zelfs zeer afhangende wenkbrauwen kunnen zonder operatie worden geholpen, bijvoorbeeld door middel van PDO-threads of een Happy Lift. Het resultaat hiervan kan ongeveer een jaar aanhouden.

 

Bron afbeelding: http://www.btotale.com/wat-is-botox-nu-precies/

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen