Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Schoonheid is meer dan een strak vel

22-02-2016

Schoonheid…het is meer dan een strak vel. Het nieuwe jaar is alweer even bezig en de eerste goede voornemens zijn al losgelaten. Over het algemeen nemen we ons steeds hetzelfde voor: gezonder eten, meer bewegen en stoppen met roken. Dat laatste is zeker een goed voornemen als je snellere huidveroudering tegen wilt gaan. Maar dat terzijde.

Schoonheid; meer dan een strak vel

Behandeling van de wangen

Schoonheid is meer dan een strak vel, hoewel rimpels veel aandacht krijgen. Laten we het toch eens hebben over rimpels. Het is niet het sexy onderwerp om mee te beginnen, maar dit artikel zal je nieuwe inzichten verschaffen als het gaat om rimpels wegspuiten. Of juist de rimpel laten zitten.

Aantrekkelijk ouder worden

Rimpels krijgen hoort bij het ouder worden. Daar kunnen we niets aan veranderen. De een zit er meer mee dan de ander. Gelukkig hebben we tegenwoordig allerlei mogelijkheden om deze fysieke veroudering wat meer volgens onze wensen te laten verlopen. Dat kan met bijvoorbeeld botox en fillers.

 

Behandeling met Botox
Botox en fillers zijn in de visie van dokter Meulenaar niet bedoeld om de ouderdom te bestrijden. Want helaas gaat de tijd daardoor niet stil staan. Deze middelen zijn bedoeld om te zorgen dat ouder worden juist aantrekkelijker wordt.

Daar klopt iets niet

Op televisie zien we regelmatig bekende Nederlanders die de vijftig zijn gepasseerd. Zij lijken geen rimpeltje te hebben. Eigenlijk weten we dan al dat er iets niet klopt, want iedereen heeft toch rimpels op zijn vijftigste? Kort antwoord: ja.
Deze mensen zijn ‘uit balans’. Een eerlijke behandelaar vertelt welke behandeling past bij jou. Rimpelbehandelingen zorgen er in het algemeen voor dat je er aantrekkelijker uit gaat zien. Een ouder wordende nek, handen met wat pigmentvlekken en een rimpelloos gezicht. Dat is een beetje 1+1=3. Het klopt niet.

shutterstock_94225156

Behandelen met gezond verstand

Als jouw nek bijvoorbeeld heel gerimpeld is, laat je dan niet zo snel adviseren om je voorhoofd nog strakker te maken. Een eerlijke arts zal je eerder adviseren om jouw nek te behandelen. Dit zorgt er volgens dokter Meulenaar voor dat zowel de hals als de handen en het gezicht dezelfde leeftijd uitstralen. Daardoor loop je niet het risico om er ‘nep’ of onnatuurlijk uit te zien.
Rimpels hebben een zekere charme. Zeker niet alle rimpels zijn even charmant. Maar zeg nou eerlijk: de Shar-Pei hond is toch enorm schattig met zijn rimpels?

hond shar-pei
Het is belangrijk dat jij en jouw cosmetisch arts oog blijven houden voor het totaalplaatje. Dat kan betekenen dat het advies is om een rimpel niet te behandelen en een ander gebied aan te pakken. Dat komt dan tijdens het consult naar voren.
Voor advies over welke behandeling bij jou zou passen kunt je nu ook terecht in onze nieuwe kliniek in Nijmegen (Kerkenbos 1033, Nijmegen).

 

MEER INFORMATIE

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie stel dan je vraag via onze contactpagina

VERDIEPING

Lees meer over fillers zoals Princess, Belotero, Hyamax of Sculptra

Lees meer over botox

Lees meer over huidverbeterende behandelingen

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen