Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Nieuw: Sculptra

29-07-2014

Sculptra is een van de behandelingen van De Praktijk voor Injectables. Dit middel is ideaal om het hele gezicht mee te behandelen. Sculptra geeft de kaaklijnen en de slapen meer volume.

Direct na de behandeling is niet gelijk te zien dat je gezicht is behandeld. Het effect neemt geleidelijk toe in de eerste vijf à zes weken.

Het tweede voordeel is dat het relatief goedkoop is. Één flacon kost €570. Daarmee kan het hele gezicht worden behandeld. Het effect houdt zeker anderhalf tot twee jaar aan.

Rogier Meulenaar moet dit middel een dag voor de behandeling klaarmaken. Dus ben je geïnteresseerd in dit middel vermeld het duidelijk in de afspraak.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen