Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Voorfoto cliënt

Cliënten ervaring Sylvia: weer frisser

09-06-2017

Wij zien dagelijks patiënten zelfverzekerd de praktijk verlaten. Dat doet iets met je als arts. Het geeft je een voldaan gevoel en je weet dat je dan echt iets hebt bijgedragen aan iemands zijn of haar leven. Sommigen patiënten raken je door hun reactie, zoals Sylvia. Ze heeft ons toestemming gegeven om dit verhaal met jou te delen.

Sylvia kwam naar de praktijk toe, omdat ze haar voorhoofdrimpels en kraaienpootjes wilde verminderen. Gedurende het consult gaf ze aan ook onzeker te zijn over haar neuslippenplooi. Daarbij moet je weten dat Sylvia ruim twintig kilo is afgevallen. Door deze knappe prestatie is haar huid iets slapper geworden, maar zijn ook de rimpels en plooien dieper geworden. Ik begreep haar vraag en heb haar vertelt wat je met een cosmetische behandeling daaraan kan doen.

sylvia

 

“De soms heftige en verdrietige periodes in mijn leven hebben mijn gezicht getekend”

Misschien vraag je je af waarom ze nog geen fillerbehandeling had gedaan. Letterlijk zei ze: “Die plooien heb ik al zo lang. Ze horen bij mij. Ze hoeven niet weg, maar mogen wel iets zachter. Ik ben bang dat ik anders mezelf niet meer herken in de spiegel of zo’n bol gezicht krijg. Fillers kunnen je gezicht echt maken of breken. Daarom heb ik nooit de stap durven zetten.”

Na enige tijd te praten kwam de conclusie dat ze vooral vindt dat ze er zo moe uitziet. “De soms heftige en verdrietige periodes in mijn leven hebben mijn gezicht getekend”, zei ze. Als iemand dit tegen je zegt, wil je diegene gewoon helpen van dat gevoel af te komen, maar Sylvia twijfelde nog. In dit geval besloten we eerst de behandeling met botox voor het voorhoofd uit te voeren.

“Het lijkt wel of ik honderd uur heb geslapen”

Dus Sylvia ging ontspannen in de stoel liggen voor de botox. Tussen de prikjes door keek ze in de spiegel en al snel was ze erover uit. “Ik wil dat je mijn frissere blik terugbrengt.” Die blik kwam enerzijds van de neuslippenplooi, maar ook een beetje door het volumeverlies onder de ogen. Samen kwamen we tot de conclusie dat we deze twee gebieden gingen aanpakken. De neuslippenplooi zouden we niet helemaal wegnemen, maar alleen licht te verminderen.

behandeling sylvia

Ik merkte dat Sylvia de fillers spannend vond. Daarom zijn we met hele kleine beetjes de gebieden gaan opvullen. Tussendoor keken we steeds naar het resultaat. Dat is het mooie aan een filler; je ziet direct wat het doet. Bij elke kleine opvulling zag ik Sylvia opleven. “Oh, wat ziet het er mooi uit. Het lijkt wel of ik honderd uur heb geslapen”, zei ze. Door de trilling in haar stem was duidelijk te horen dat ze ontroerd was, zeker toen ze na 2 ml helemaal tevreden was.

 

“Ik zie weer een frisse en vrolijke Sylvia in de spiegel”

“Wat zie ik er uitgerust uit!” Ze was er zelf verbaasd over. In stilte keek ze in de spiegel en zag je haar stralen van blijdschap. Ik werd pas echt ontroerd toen ze mij bedankte en met nog meer zelfvertrouwen de praktijkruimte uit liep. Dit soort momenten laten mij beseffen waarom ik voor dit vak heb gekozen en waarom ik de persoonlijke aandacht zo belangrijk vind. Door goed en open met Sylvia te praten, is zij tevreden en met een goed gevoel naar huis gegaan.

“Zonder die rimpel ben ik Sylvia niet meer, het is na jaren ook een beetje bij mij gaan horen. Die plooi zit er nog een klein beetje, maar op deze manier past ‘ie beter bij me. Ik zie weer een frisse en vrolijke Sylvia in de spiegel en dat is precies wat ik hoopte te bereiken.”

sylvia met spiegel

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen