Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

 

Trots op wat we doen, trots op onze grenzen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][rev_slider_vc alias=”expert”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Je wilt er zo lang mogelijk goed uitzien maar je vraagt je ook af waar de grens ligt: Wanneer sla je door? Herken je dit dilemma?

Medisch cosmetische behandelingen mogen jou en jouw gezicht nooit uit het oog verliezen. Daar staan we voor. Maar slaan we als samenleving ook niet door in de ‘bijna’ verkettering van de cosmetische geneeskunde? Je wordt toch ook niet veroordeeld als je mooie schoenen koopt om beter voor de dag te komen?

  1. Wij nemen jouw wens serieus, geven eerlijk advies maar we oordelen niet over de noodzakelijkheid van een behandeling
  2. De veiligheid van een behandeling staat voorop
  3. Onze behandelingen moeten je helpen in je dagelijks leven

Gebruik cosmetische geneeskunde om jezelf te laten zien, niet om jezelf te verbergen


NVCG

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen