Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Wij nemen de cosmetisch geneeskundige beroepseer serieus

De Praktijk voor Injectables streeft naar betere kwaliteit, betere toegankelijkheid, transparantie en betaalbaarheid. Daarom staan wij voor deskundigheid, het nemen van verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en het transparant maken van prestaties en toetsbaarheid.

Wij zullen elke keer het vertrouwen moeten verdienen dat  je als klant erop kan rekenen dat wij jouw belang voorop stellen in onze adviezen en dat je na een behandeling altijd bij ons terecht kunt, 24 uur per dag.

  1. Werkend volgens de laatste richtlijnen
  2. Eerlijk en integer advies
  3. Uitstekende (na)zorg

 

Het is jouw belang waar wij elke keer voor staan

nazorg: 24 uur per dag bereikbaar

deskundig: ervaring en continue bijscholing

betrouwbaar: eerlijk over resultaten

transparant: realistische verwachtingen

kwaliteit: werken volgens de laatste richtlijnen en normen

 

Dat we jou mogen behandelen is een te verdienen voorrecht

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen