Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
hangende oogleden

Hangende oogleden zijn verleden tijd met Plexr

16-12-2016

Je hebt minstens acht uur geslapen, maar je ogen voelen zwaar. Zoals eigenlijk elke dag. Je voelt je fit, maar de spiegel liegt niet. Je ogen zien er vermoeid en misschien zelfs boos uit. Buiten uiterlijke gevolgen van hangende oogleden zijn er ook fysieke ongemakkelijkheden. Denk aan minder zicht, hoofdpijn en moeite met aanbrengen van oogmake-up. Wil je hiervan af? Een ooglidcorrectie met Plexr kan de oplossing zijn voor jou!

hangende oogleden

Hangende oogleden

Bij hangende oogleden hangt de huid van de onderste of bovenste oogleden over de ooglidrand. Dit kan leiden tot minder zicht en/of vermoeide ogen. Hangende oogleden kunnen ontstaan door veel verschillende oorzaken. Ontstekingen, vochtophoping, spierziekten en littekenweefsel zijn enkele voorbeelden. En natuurlijk ouderdom.

Wat is Plexr?

Een Plexr behandeling is heel veelzijdig. Zowel littekens en overtollige huid als rimpels kunnen met deze techniek behandeld worden. Er zijn geen naalden in het spel, het apparaat raakt de huid aan, maar gaat niet de huid in, zoals bij een fillerbehandeling. Met deze behandeling kun je een ooglidcorrectie uitvoeren zonder te snijden en zonder de operatie risico’s.

Resultaat na 1 keer plasmabehandeling
Ooglidcorrectie: voor en na 1 behandeling met Plexr 

Hoe werkt deze ooglidcorrectie?

De effecten van Plexr zijn gebaseerd op gedeeltelijke sublimatie (verdamping) van de huid, zonder verspreiding van ongewenste warmte in de diepte of omringende huid. Je kunt het vergelijken met een kleine bliksemschichten. Door verdamping van kleine stukjes in het gebied zal een lokaal krimpeffect van de huid ontstaan met meer strakheid en gelifte huid als resultaat. Omdat de behandeling zich slechts richt op de oppervlakte van de huis, zal er geen littekenweefsel in de huid optreden en is de behandeling helemaal veilig. Meer informatie over de Plexr methode vind je hier!

Voor en na foto van een vrouw die behandeling heeft ondergaan met plexr plasmabehandeling onder de ogen
Tanya heeft de wallen en rimpels onder de ogen laten corrigeren met behulp van de plexr methode

Het is erg belangrijk om de nazorg goed in acht te nemen en het behandelde gebied goed te beschermen tegen de zon anders kan er pigmentatie ontstaan. Na een behandeling neemt de arts de nazorg met je door. Houd er ook rekening mee dat als je een donkere of getinte huidkleur hebt, dat je een periode voor de behandeling moet smeren met een speciale crème om hyperpigmentatie te voorkomen. Al deze punten worden tijdens een consult met je doorgenomen.

Resultaat

Het resultaat is direct te zien, maar door de kleine bruine korstjes zie je het resultaat pas optimaal na enkele dagen of weken. Dan is de zwelling afgenomen en verdwijnen de korstjes. In de meeste gevallen zijn mensen met één behandeling tevreden over het resultaat. Houd rekening met bijwerkingen als roodheid, lichte zwelling en pijn. Dit verdwijnt meestal enkele dagen na de behandeling. Wel heb je dan nog de kleine bruine korstjes. Als die eraf zijn, kun je nog wat rode plekjes zien, maar dan zie je ook de frisse blik zonder zichtproblemen.

Meer informatie

Wil je weten of een behandeling met Plexr past bij jouw probleem en wensen? Stuur dan een foto via Facebook Messenger of boek een vrijblijvend en gratis consult.

Nieuwsbrief aanbiedingen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Daar vind je informatie over behandelingen, probleemzones en producten. Daarnaast hebben wij elke week een aanbieding speciaal voor de abonnees op onze nieuwsbrief. Wil jij ook deze informatie en aanbiedingen gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan nu in.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen