Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.

Nieuwe behandeling: PDO Threads

18-02-2014

PDO Threads is onze nieuwe behandeling. In januari ben ik uitgenodigd door Croma pharma om kennis te maken met de nieuwe techniek die gebruik maakt van PDO-draadjes. Ik heb in Polen samen met drie collega-artsen een intensieve opleiding mogen volgen over deze zeer veelbelovende techniek.

De behandeling leidt tot een verjonging van de huid die wel tot twee jaar zichtbaar kan blijven. De draadjes lossen weliswaar in zo’n acht maanden tijd geheel op, maar het effect op de aanmaak van collageen en elastine blijft langer bestaan.

Draadjes kunnen worden gebruikt voor het strekken van de huid, het comprimeren (samentrekken) van overtollige huid en het verbeteren van de structuur van de huid. Belangrijke toepassingen zijn

  • de kraaienpootjes
  • de wenkbrauwlift
  • de rokerslijntjes
  • de verticale plooien op de wangen
  • marionetlijntjes
  • het verbeteren van de kaaklijn.
  • de behandeling van plooien en rimpels in het decolleté.
  • de slappe huid aan de achterzijde van de bovenarmen en de binnenzijde van de bovenbenen

De PDO draadjes worden onder de huid geplaatst op verschillende diepten. De draadjes zetten het lichaam aan tot het aanmaken van collageen en elastine. Cosmetisch arsten stellen verder dat de eigen hyaluronzuurproductie wordt gestimuleerd. Een verdoving van de huid door middel van een crème volstaat. Vervolgens worden de draadjes onder steriele omstandigheden door de cosmetisch arts ingebracht, met een lange, zeer dunne holle naald. Na het inbrengen is de draad totaal onzichtbaar. De insteekopeningen zijn na 12 uur meestal weer onzichtbaar.

Wil je meer weten klik dan op de onderstaande link

https://praktijkvoorinjectables.nl/first-lift-threads/

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen