Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
Renuvion

Nieuw in Beautywereld: Renuvion

20-02-2023

Bij Praktijk voor Injectables blijven we graag op de hoogte van de nieuwste producten, technieken en behandelingen. Dit doen we onder andere door congressen te bezoeken. Kort geleden was er weer zo’n congres en daar hebben we een aantal nieuwe dingen gezien die we graag met jullie willen delen. Allereerst: Renuvion.

Wat is Renuvion?

Het beste kan dit uitgelegd worden als een procedure die de huid glad maakt en contouren herstelt. Dit geeft het resultaat van  een jongere en strakkere uitstraling. 

Met Renuvion kunnen verschillende indicaties behandeld worden. Bijvoorbeeld rimpels in het gezicht, daarnaast kan losse huid rondom de nek en kin worden behandeld. Dit om de contouren van het gezicht te herstellen. Renuvion is de enige behandeling die door de FDA is goedgekeurd om losse huid rondom de nek en de kin te verhelpen.

Hoe werkt het?

De behandeling wordt uitgevoerd door middel van een injectie direct onder de huid. Deze geeft gecontroleerde hitte af die zorgt voor huid samentrekking. Hierdoor wordt het collageen onder de huid behandeld, samengetrokken en gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Dit heet neocollagensis. Deze behandeling duurt in totaal ongeveer een uur. 

Direct na de behandeling ervaren patiënten niet tot nauwelijks pijn. Lichte blauwe plekken of zwelling kunnen ontstaan net als bij een filler behandeling, maar trekken met enkele dagen weer weg. 

Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken is over het algemeen één behandeling.

Vragen?

Ben je benieuwd wanneer wij deze behandeling gaan aanbieden? Neem dan contact met ons op om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwste behandelingen en eventuele aanbiedingen.

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen