Afspraak, vraag of probleem?
1 van de 10 beste cosmetische artsen volgens de laatste test van de consumentenbond.
De Miso V Lift

Nieuw: De Miso V Lift!

06-03-2023

Bij Praktijk voor Injectables blijven we graag op de hoogte van de nieuwste producten, technieken en behandelingen. Zo gaan wij graag naar congressen en bijeenkomsten om de nieuwste ontwikkelingen te zien op het gebied van beauty. Een van de laatste ontwikkelingen is de Miso V Lift. Deze gaan we in deze blog met je bespreken.

Wat is het?

De Miso V Lift is een PDO methode om verschillende delen van de huid direct een liftend effect te geven. Door de draden zorgt het voor directe lifting van de huid. Daarnaast bevatten de draden een stofje die zorgen voor collageen stimulatie. Dit zorgt voor cel vernieuwing en daarmee een verbetering van de structuur van de huid. De combinatie van deze factoren maakt dat fijne lijntjes verminderen en de huid strakker wordt.

Samengevat stimuleert de Miso V Lift ;

  • Het collageen voor huid verstrakking en versteviging 
  • Elastine voor huid elasticiteit 
  • Regeneratie van kapot weefsel
  • Lifting van slappe huid

Voor welke indicaties kan het worden gebruikt?

De Miso V Lift kan gebruikt worden voor onder andere rimpels en slappe huid rondom de ogen. Hierbij kan gedacht worden aan de kraaienpootjes, rondom de wenkbrauwen, of het gebied onder de ogen. Ook kunnen rimpeltjes rond de mond goed aangepakt worden. Daarnaast is deze behandeling ook zeer geschikt voor het behandelen en daarmee verstrakken van de wangen, kaaklijn en de nek. 

 Vragen?

Mocht je benieuwd zijn wanneer wij deze behandeling gaan aanbieden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwe behandelingen en aanbiedingen.

Ben je in de tussentijd benieuwd naar welke alternatieven wij al aanbieden? En hoe jij nu al je gewenste resultaat kan bereiken? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult.

 

Ik ben erg tevreden met het verloop van de behandeling. De PlexR-behandeling was pijnlijker dan gedacht, maar de genezing ging sneller dan verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Sylvia

Goede service, goede bereikbaarheid en een zeer deskundige behandeling. Ik kom zeker voor volgende behandelingen naar dit adres.

Simone

Ik twijfelde over wel of geen behandeling. Na een consult was ik echter overtuigd en werd de drempel weggenomen. De rust en aandacht voor de patiënt geeft een geruststellend gevoel.

Marc

Goede professionele kliniek met duidelijke uitleg over de behandelingen. Prijzen voor behandelingen zijn goed. Goede service en makkelijk telefonisch te bereiken.

Rosa

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen